- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
paperboy
senior tag
Nekem ezeknél jobban bejön egy sima pörgős online FPS, például ami részemről most favorit az a Guns of Boom... Pedig nem vagyok egy nagy mobilos gamer, de ez tényleg bejött.
-
gproject
aktív tag
a gyors kameramozgast igenylo jatekokon(leginkabb fps) es a sok action/skill barral/gombbal rendelkezo(komolyabb mmorpgk) jatekokon kivul, barmi mas teljesen jol jatszhato a mobilos platformon
-
Rules os Survivalt és a PUBG mobilet is kipróbáltam. A RoS-nál valahogy nagyon nem jött be az irányítás/nézet valahogy mindig olyan érzésem volt, hogy na most fogom elhányni magam (valamiért sajnos utazóbetegséget okozott nálam). A PUBG-nél valahogy eltalálták az irányítást és nem éreztem magam rosszul játék közben viszont gyakran rányomok véletlenül a lövés gombra, pedig nincsenek virsli ujjaim, ez inkább a Z3C 4,6"-os kijelzőjének a hátránya. Néha sajnos a kép is beakad durván, legtöbbször amikor meghalok és nem tudom eldönteni hogy már a halál beállta előtt fagyott be a játék és ezért szívtam meg vagy a halál utáni folyamat bugol nálam és öli le a telefont.
A sikerélményhez kapcsolódva szerintem nem csak az első hely számít. Nekem inkább az számít hogy élveztem-e a meccset a helyezéstől függetlenül. RoS pc verzióban haverokkal szoktunk játszani régebben volt hogy a móka kedvéért úgy játszottunk, hogy lőfegyvert és gránátot nem vettünk fel és az volt a legviccesebb hogy másodikak lettünk és fejenként több killel.
-
Giovan!
addikt
válasz
NandorHUN #43 üzenetére
A FPS/TPS témát nem az általam felsorolt játékokra értettem, hanem a kommented második felére reagáltam. Amúgy a Space Marshals 1 talán önismétlő (bár szerintem bőven vállalható azért, az utolsó bossfight pedig kifejezetten érdekesre sikeredett), de a 2 már nem annyira (pláne a megvehető mission packal).
Igen, rengeteg a szar, pénzéhes fejlesztő (legjobb példa a Gameloft, ami régen egész tűrhető szinten koppintott le nagy PC-s címeket, mostmeg önmaga paródiájává vált), de attól még nem mind az. A fizetős szekcióban azért akad pár cím, ami szerintem komolyan vehető. Szóval továbbra sem értem miért kell ezt megmosolyogni...
Hopkins95: Igen, egyre több PC-s/konzolos port készül el, bár én jobban kedvelem a direkt touchscreenre megírt, öltetes játékokat (pl. az Osmos). Persze azért a Max Paynet én is újrajátszottam mobilon (mondjuk akcióban 400 forintért még meg is érte
).
-
válasz
NandorHUN #43 üzenetére
Azért a Pubg Mobile-nál a Digital Foundry is kihagsúlyozza, hogy Full fat console style experience, ami azért nem kis szó. Aztán ott a Fortnite is, amihez jön majd a kontroller support(a Pubg Mobile-lal már állítólag működik).
Vagy ott a The Witness iOS-re, ami eredetileg PC és konzol játék volt, de már van iOS-re is. Vagy a The Walking Dead: Season One... Szerintem ahogy erősödnek a chipsetek, úgy tolódik a fejlesztés a mobil platformok felé is, mert ez egy hatalmas piac, kvázi mindenki rendelkezik okostelefonnal.
-
NandorHUN
addikt
Space Marshal nem igazán fps
Ez a felülnézetes gaming még elmegy rajta, de ez is max 10 percig bírom, mert pl. Space MArshal is borzasztóönismétlő.Mobilon meg ugye endes történetet, zene + graf élményt se fogsz kapni, mert legtöbb fejlesztőnél csak pénzről szól az egész mobilgaming, legkevesebb energiával próbál legtöbbet kaszálni és eredmény épp ezért olyan amilyen.
Crashlands viszont tényleg egész jó. -
NandorHUN
addikt
Nem tartom magam többre, csak sima PC-re és konzolra kiírt rendes játékokat tartom többre mint a mobilos gagyi másolataikat.
Mobilon az irányítás borzalmas, főleg lövöldözős game-k esetében, a legtöbb játék meg direkt úgy van elkészítve, hogy rengeteg pénzt lehúzzon rólad: tele reklámmal meg mikrotranzakciókkal.
Megvan ezeknek is a helye: egy Angry Birds-el vagy Candy Crush-al én is elvagyok 2 megálló között.
De mobilos fps meg hasonló "nagy game"-nek beállított PC-s/konzolos játék utánzatokat inkább nem erőltetném. -
NandorHUN
addikt
válasz
Hopkins95 #36 üzenetére
Játszok rajta, de azért ez olyan mintha valaki megnézne egy filmtrailert és utána azt mondja, hogy megnézte a filmet.
A kettő közötti élményben azért igen nagy különbség van.joey04
Ilyen hülyeségeket nem tudom hol szedsz össze. Hol írtam olyat, hogy konzolosokat lenézném? -
NandorHUN
addikt
Mindig mosolygok az olyan cikkeken és embereken, akik komolyan veszik a mobilos játékokat.
-
válasz
villásdugó #30 üzenetére
Ez tényleg egy béna kifejezés lett. Nagyon hülyén hangzik...
-
Wesder
titán
válasz
villásdugó #30 üzenetére
Ennek cseszettül semmi értelme... Ki volt az a barom aki kitalàlta?
-
pomorski
őstag
válasz
villásdugó #11 üzenetére
Mi az a kazuár? Az nem valami madárfajta?
-
Giovan!
addikt
válasz
pelgrim_v1 #14 üzenetére
Annak idején (ezelőtt kb. 6-7 évvel) a haverokkal NOVA-ztunk meg modern combatoztunk a buszon. Nekem 3,2"-es Galaxy Giom volt, kb. a töbiek is ilyesmi telókkal nyomták, és mégis jól szórakoztunk. Pedig Romániában is elég szarok ám az utak
-
Maxxy10
addikt
En napi szinten jatszom a Pubg-vel telon es tenyleg eleg konnyu ezert kell egyedul menni squad ellen es akkor mindjart mas a helyzet..
Plusz vannak benne az arcade modok amik pont arra vannak, hogy ha csak 10 perced akkor is tudjal jatszani -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Lexington87 #2 üzenetére
Semmi, sima játékmód. Ha valakinek nem tetszik, nem játszik vele. (Vagy max normálisan elmondja hogy próbálta, de neki nem jön be.)
-
Mrpingvan
tag
A zombis témájúakkal is pont ugyanaz történt, mint most (vagy csak most fog) történik a BR-rel, van pár, ami jó, és 20 millió, ami csak arra megy, hogy vedd meg/töltsd le, de játékmenet 0. Szóval igazából nem az a gond, hogy sok van, hanem sok sz*r (de nem mind!). És ez rontja el a jókat is.
-
gproject
aktív tag
PUBG minimum system requirements
Processor: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 30 GB available spaceaz adnroid verziot meg BlueStacks-szel eljatszod egy fel ennyibe se kerulo gepen
vagy egy kelloen eros android tv-n, ami szinten toredeke arban a pc verzios szettnek
gamepaddal iranyithato nemelyik,pl fortniteegyebkent, inkabb ezek a br jatekok, mint a rengeteg zombis szar
annyira gyulolom mar a zombikat, hogy ilyen temaju filmet/sorozatot se vagyok hajlando nezni -
Mrpingvan
tag
válasz
Hopkins95 #20 üzenetére
Igen, mostanában tényleg egyre több jön ki ami más-más és nem gyerekes. A csökkenő játékosok amúgy elég túlzás. Tényleg esik, de még mindig bőven sok ember van fent. És a még fele ennyi is sok lenne. Hackereket és még nem nagyon láttam, de pl. pont most volt hír, hogy talán százezreket vagy milliókat tiltottak ki csalásért. De amúgy azért mondom, kilehet próbálni "ingyen" Steamen. Újakkal viszont tényleg vigyázni kell, mert nehéz fellépni a "nagyok" közé, és itt viszont tényleg félelmetes arányokban halnak kik a játékosbázisok. Szerintem megéri várni vele egy hónapot kb. és megnézni, hogy annyi idő alatt mennyit esett vissza.
-
válasz
Mrpingvan #18 üzenetére
Leárazáskor majdnem megvettem, de aztán volt mivel játszanom. Az Origines ismerősöm is győzködött, hogy vegyem meg, de még mindig félek kicsit a csalóktól meg a csökkenő játékosbázistól - bár gondolom ez utóbbi nem olyan drasztikus, mint egyes youtuberek azt mondják. Egyébként most már várok kicsit a Ring of Elysiumra, nemsokára indul Európában és jackfrags videója alapján igen bejött. Meg nemsokára jön a Blackout is, az sem néz ki rosszul. Örülök azért annak, hogy lesz alternatíva Battle Royal játékokban.
-
Mrpingvan
tag
Szerintem amúgy csak azért nézik le az emberek a BR játékokat, mert rengeteg közte a gyerekes (és ezért TÚL fiatal az a réteg aki azzal játszik). Én kezdetben azért szerettem meg a PUBGt (PC), mert hajaz a valós fegyver kezelésre, ha már egy Arma modból vált valóra. Emiatt és amiatt, hogy nem ingyenes/olcsó, kevés rajta a gyerek nagyon. De mindegy, mert úgyis összevonják a többivel is, mint pl. a cikkben található Minecraft-BR klónnal, aminek a játékosainak átlag életkora 10 körül lehet.
-
Mrpingvan
tag
válasz
Hopkins95 #16 üzenetére
Sokkal jobban ajánlom a PCs verziót, ha van rálehetőséged próbáld ki (vagy csak vedd meg, ha nem tetszik, úgyis visszakérheted a pénzed Steamen). A mobilos verzió nagyon kezdetleges ahhoz képest (De attól függetlenül mobil játék szinten top notch). Próbáltam sok más BR játékot PC-n, de mind elvette a kedvemet a "műfajtól"... kivétel a PUBG-tól.
-
Bár én PC-n még nem játszottam vele, de miután Androidon kipróbáltam, a Pubg Mobile most Droidon talán a kedvenc játékom. Instant sikerélmény volt, mikor az első 6 menetből 3-at megynyertem, igaz aztán olvastam hogy tele van botokkal, de engem ez a sikerélmény behúzott és újra és újra akartam játszani. Igaz kéne egy jobb telefon, mert Snapdragon 808 bár viszi, de a stressz helyzetelben képes belaggolni, ami arra elég pont, hogy akkor lelőjenek. Tehát ezért nem vettem elő mostanában, mert előfordult a meccs végén, hogy pillanatnyi megakadás végett haltam meg fegyverharcban, ami aztán kicsit frusztrált. De nem baj, hamarosan veszek egy Snapdragon 660-as Xiaomi tabletet, alog várom hogy azon kipróbáljam.
-
villásdugó
csendes tag
ugyan én nem próbáltam a pc-st, de mások beszámolói alapján ég és föld a kettő. amott egyátalán nincsenek botok, emiatt sokkal nehezebb messzebb eljtuni. a másik, h a mobilos játékokra általánosan jellemzően, a humán playerek nagy része is kisgyerek, tőlük sem lehet sokat várni.
de a mobilosban puszta kempeléssel, minden akció nélkül is garantált az első 50-30ban végezni. ha van távcsöves fegyvered, akkor pedig kis túlzással garantált az első 15.
ráadásul úgy vetten észre, hogy humán playerekből is mindig a te szintedből sorsol, ritkán futni bele sokkal ügyesebb játkosba (ők általában meg is nyerik a meccset).
-
moleculez
veterán
Inkább ilyen teszteket olvasnék többet, mint egy nevenincs dzsunka gyártó TENAA vizitjéről szóló, lehetséges pletykát, dobozokról meg kétes pletykákról.
-
Wesder
titán
válasz
villásdugó #11 üzenetére
A PC verzió sem tetszik. Szerintem a mobil sem lehet sokkal jobb.
-
villásdugó
csendes tag
a pubg mobile a te játékod. tele van botokkal (az elején konkrétan szinte csak az van, de az a saját lábában is felbukós fajta, aki könyörög, h lődd le), tényleg n-a-gy-o-n könnyű, az egész úgy van felépítve, h folyamatos sikerélményt adjon.
én totál béna kazuár vagyok, 4 colos kis iphone se-n nyomom, szóval tényleg a leghátrányosabb fajta, de 10ből minimum 9szer ott vagyok a legjobb 10-15ben, a meccsek kb felén pedig eljutk a legvégére, amikor már egy fára vagy házra szűkül a terület, és elhozom a 2-3. helyet. nyerni ritkán szoktam (a győztes általában látványosan profi), de még az is összejön néha.
-
kelly416
veterán
Ok, hogy az elején állítólag könnyebb, de mitől? Na mindegy. Nem az a lényege, hogy mindenki mindenki ellen (vagy csapatosan vagy egyedül) és a ruhádon túl semmi előnyt nem élvezel? Minden fegyver, minden felszerelés a pályán van és mindenkinek (nagyjából) ugyanannyi esélye van? Én kipróbáltam a PUBG-ot, a harmadik vagy negyedik meccset megnyertem. Meg is lepődtem, bár van már pár játékóra itt-ott mögöttem. Aztán később persze volt, hogy földet érés után 10mp-el kilőttek, mert én nem fegyverre érkeztem, a másik meg igen, de nem ez a jellemző. Általában első 10-ben benne vagyok, de sokszor első 3-ban is. Igen, én is találkoztam halálos pixelekkel, de volt már, hogy én hibáztam be egy lövést egy pixelnek ami halálosnak bizonyult. Persze, hogy nem ekkora kijelzőkre valók ezek, de mégis jókat elszórakozunk a fiammal, merthogy Rajta kívül egy csapatban egységesen talán kétszer voltam, amikor segítettük egymást és együtt csináltuk a meccset, nem négyen négyfelé mentünk, pedig már vagy 3 hete PUBG-ozok.
Szóval igen, csapatmunka az majdnem esélytelen.
Ja? Fiam élete első PUBG meccsét megnyerte, én meg őrjöngve szurkoltam Neki a végén már, de sokat nem segített ez Rajta. Sony Z1C-vel ráadásul, ami nem egy nagy kijelző. -
Azie
őstag
nem a mainstreamsége miatt, hanem azért ami a cikkben is le van írva. egy nem spectator módra tervezett full rng játékot ész nélkül streamelnek. nagyon hasonló az érzésem a legtöbb játékkal kapcsolatban - és streammel is. nézz körül a 40es a 30as és a 20-as "gamer" generációkon. "régenmindenjobbvolt" ma már kb nyomod ami nem szürke és úgyis nyerhetsz, plusz ha nincs sikerélmény kezdőként (rng által itt ugye generálnak), akkor rage-el a mai tinigamer és idegbbeteg lesz stb stb. de valóban, guns dont kill ppl
-
-
fadd
csendes tag
Ezek nokedli játékok ,Blitz Brigad online FPS na azt hívják valaminek
-
D013
aktív tag
válasz
Lexington87 #2 üzenetére
mert mainstream, azt utálni kell. Sőt most hogy sok ilyen játék van muszáj velük játszani is. Mindig azzal kell játszani ami épp divat. Emlékeztek még amikor mindenki moba lázban égett? Sosem feljetem el amikor mindenkinek wowozni kellett. Szörnyű a játékipar, diktatúra!
-
Taranti
senior tag
Azért elképzelem, hogy magyar útviszonyok között valaki nekiáll mondjuk városi vagy távolsági járaton ilyesmit játszani...
Egyik kollégám ebédszünetben kipróbálta valamelyiket egy Samsung S8-ason, aztán egyszer dühösen mutatta, hogy "az a pixel ott, volt az ellenség aki kilőtte". Mondtam neki, hogy meg is érdemli.
Szerk:
Amúgy függetlenül a BR játékoktól, amit billentyűzet/egérre vagy kontrollerre ÉS nagy képernyőre találtak ki, az általában nem állja meg a helyét a mai androidos eszközökön. Láttam PC játékot mobilra átültetve olyan mértékű butítással, hogy szerintem aki először ezt próbálja ki, az már PC-n sem biztos hogy megnézi, annyira elmegy tőle a kedve. -
Azie
őstag
a BR játékokat el kéne törölni a föld színéről, nem promotálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Autós topik
- E-roller topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest