Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is, ha lenne..
Ami kisebb, abba nem fér rendes cpu hűtő, max pár top-flow, meg a gyári, nincs benne 3,5 hely, vagy max 1, nem megy bele ATX táp.
Ami még tetszene, és pici is, az a szintén Fractal kínálatból a Node 202, de abba megint csak 2,5-es lemez fér, meg kisebb táp, meg topflow hűtő.. Hűtő még ok, azt most is vettem, de a többi adott volt, ahhoz meg jobb választás nem volt, vagyis nem találtam.0-ról indulva megint más a történet, akkor én sem feltétlen ezeket raknám össze, mert vagy kisebb ITX ház, vagy akkor mATX lap és a hozzá való körítés.
Most már ez volt, és szerintem nem is rossz a dolog. Arra amúgy sem volt szükség, hogy 10x10 cm legyen.
Ebbe később nyugodtan jöhet egy nagy 1080-as is, még később, ha szükség lesz rá meg egy i7. -
Köszi!
Igen, méricskéltem eleget én is, hogy mi mekkora. Node 304 valamivel szélesebb volt, de még az is elfért ott a kakasülőn. Van lent rendes gépház tartó is az asztalon, de nem akarom eldugni, plusz most a házimozi sub van ott, ami meg onnan pont jól szól.
Cucuska2:
Nézegettem én is ezeket, de aztán nem akartam még egy külön kütyüt, jobb ha egyben van, ami egybe fér. Hordozhatóságra meg van egy külön 1 Tb os kicsi WD lemezem. 1 USB és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest