Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutsideR
aktív tag
-
hoffman_
nagyúr
na, erről van szó, fura lett volna egy ilyen perfekt mű után, az eddigi munkáid ismerve, ha a dvd csak úgy ott marad
a kiadatós dolog megy nálam is, igaz sokkal primitívebb keretek között, ilyenem van, és annyira szép az előlap, hogy a takarólemezt applikáltam rá a dvd tálca elejére, így nekem is csak fájlkezelők alól lehet kiadni 
-
-
szab.tam
nagyúr
ja alagút vége. ott meg jön egy quados világítással + fejlámpával.
(gyk: nohab...)
nekem egyre jobban tetszik.
sok része.
integrált több kijelzős asztalkiterjesztés lehetősége, rácsok, stb.
na, nem nyalizok tovább.
(#65) Andrew_31
szerintem előre fosik tőle.
(vagy nem.)
ez ilyenkor olyan, mint amikor egy 100 óra meló és sok zsé után összeragasztok egy hűtőt.
kézremegő, rettegő eljárás. egy rossz mozdulat, és az odáig beragasztott cuccok kb. fémhulladéknak jók.*****
-
szab.tam
nagyúr
ja, hogy ez még le lesz festve?
minek?
én azt hittem, így fog kinézni.ha tökéletes lesz afestés, akkor "túl gyári" lesz esetleg.
ránéznek, és nem értik majd, mi ezen a modding, hiszen megint csak egy 21:9-es monitor, gyárilag integrált pc-vel...
esetleg valami pác, ha erre a fafajtára mehet.
de hát biztos van fix elképzelésed.
nem értek hozzá, nem pofázok bele... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Bari, itt láthatod Andrew_31 Ferrariját.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Direct One (műholdas és online TV)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Még mindig gyönyörű