Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
bambano, Lenry, dabadab:
Nyilván igazatok van. Én csak azon méltatlankodtam, hogy ma már annyira egyszerű kicsit komolyabb design-ú (félre ne értsetek: szó sincs flash, meg egyéb csicsa dologról), egyszerűen fejleszthető, karbantartható honlapot készíteni, hogy néhány Debian fejlesztőnek ez nem lenne megerőltetés, és talán még előnyükre is válna (mindazonáltal a mailcímek se válnának a spamrobotok prédájává).
De megértettem és tudomásul vettem az érveket, valamint a legfontosabbat: szükségtelen.
Beismerem, én vagyok kicsit elragadtatva, ez nem a Debian hibájaSzerk: azért még annyit: a kicsit letisztult, mégis designos weboldal is lehet könnyen használható, fejleszthető (ezen dolgok egymást nem zárják ki)
-
Keem1
veterán
Szegény Debian nem megérdemelne a jelenlegi elavult és full fapados honlap helyett egy normálisabbat?
Azért ma már nem nagy bonyolult egy egyszerűbb dinamikus weboldalt összedobni. Az e-mail címek semmilyen spam-ellenes védelemmel nincsenek védve, teljesen kiszolgáltatottak a robotoknak...
Szegény Debian, ha élő személy lenne, elsírná magát a saját honlapja miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest