Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
bambano, Lenry, dabadab:
Nyilván igazatok van. Én csak azon méltatlankodtam, hogy ma már annyira egyszerű kicsit komolyabb design-ú (félre ne értsetek: szó sincs flash, meg egyéb csicsa dologról), egyszerűen fejleszthető, karbantartható honlapot készíteni, hogy néhány Debian fejlesztőnek ez nem lenne megerőltetés, és talán még előnyükre is válna (mindazonáltal a mailcímek se válnának a spamrobotok prédájává).
De megértettem és tudomásul vettem az érveket, valamint a legfontosabbat: szükségtelen.
Beismerem, én vagyok kicsit elragadtatva, ez nem a Debian hibájaSzerk: azért még annyit: a kicsit letisztult, mégis designos weboldal is lehet könnyen használható, fejleszthető (ezen dolgok egymást nem zárják ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest