Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Háát csak az a gond, hogy amint elindítom a telepítőt, ami írja is hogy video blaster telepítője, szóval sztem az jó is lenne hozzá, na szóval egyből írja is hog check your card or enviroment settings, és utána ha megynomok egy gombot, nem libacombot kapok, hanem egy promtot, s kilép a telepítőből.. szóval nem módosít semmit

A 486-oson lévő Win95nek is ki kéne írnia valamit azért nem? legalább egy ismeretlen eszközt vagy akármit?!
-
bacsis
Közösségépítő
Ááá nem csinálok biztonsági mentést, pont azért mert így egyrészt izgalmasabb, másrészt pedig ha elszáll akkor újra kell rakni s így legalább gyakorlok

Nahh.. az a szitu, hogy betoltam a kártyát egy 486-osba amin egy Win95 dübörög... új hardver hozzáadása nem talált semmit... akkor ez szívás?

-
bacsis
Közösségépítő
esetleg nem lehet, hogy mivel rogyásig van kártyával a gép, nem talál magának szabad IO címet IRQ-t vagy ilyesmit?
Be dobom egy Win 9X-es gépbe, oszt megnézem hogy a win95 felismeri-e, ha igen akkor lehet újra próbálkozni
Trebron09! Még hogy a Zinterneten minden fent van mi?
hát jahh... sajna az ilyen dolgokat nem egyszerű megtalálni.. hát mi fog így fent maradni az utódainkak? 
aXXon! Látod, ez egy jó ötlet
Most kiderítem, hogy műxik-e a cucc egyáltalán, és ha igen
akkro valakit megkérek hogy írjon nekik mert én nicht beszélni külföldi

-
bacsis
Közösségépítő
Igen, tudtam, hoyg te vadászol valamit

Az első link jó lenne, de sajna már el van távolítva a file a szerverükről, a másodikról még lehet böngészgetni, ezt majd holnap délután próbálgatom
Jahh VGA kártyám van hozzá, több is amienk ilyen feature csati kell.. csak hoyg mindegyik 16 színnel nyomja.. De nem baj, majd még vadászgatok hozzá valami jobb kártyát
Közben nézegettem a kártya előlapját, és van rajta két "anya" D-sub csatlakozó... az egyik a video in a másik az out... na mondom ezt is úgy kell össze kötni a VGA-val még hátul is, mint a Voodoo-kat, csak hoyg a 3DFX-es V1 V2 kártyákon egy anya és egy apa csati van, szóval a voodoo-s tikbél nem jó hozzá... létezik olyan kábel amin mind a 2 felén "apa" D-sub csati van? vagy ide is valami csak is hozzá készült speckó kanóc kellene?

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi