Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen videókártyát?
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Dave Crank #13969 üzenetére
A CM12.1 nekem is a legjobb eddig, de van vele némi gond, azért. Nálam 2-3 havonként betérdel (Google Play Szolgáltatások FC), olyankor vagy a Play Szolgáltatások adatainak törlése egy darabig megoldja a gondot, de inkább egy full wipe a célravezetőbb.
A másik, ennél fájóbb: a zenelejátszás minősége botrányosan rossz fülhallgatóval. Ez a gyári szoftokkal sokkal jobb, de azoknak meg a BT kezelése pocsék (ez vonatkozik a MIUIra is).
Mivel sokat használom a telefont kihangosítóval, plusz az órám is csatolva van, így nekem ez fontosabb szempont. De hazudnék, ha azt mondanám, nem nézegetem újabban a Xiaomi Redmi 3S-t...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest