-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabo6
senior tag
Miui kamera hang!!!
system/ media / audio / ui / camera_click.ogg másold ki, töröld le, majd másold vissza. Kamera beállításaiban hang bekapcs kikapcs és láss csodát, a kamera zárhang kikapcsolva. -
Diabo6
senior tag
válasz
nagysusu #13496 üzenetére
Az értesítések minden alkalmazásnál állíthatók. Beállításokban a Notification & status bar/ App noti.
Itt kikeresed az adott appot és ki tudod kapcsolni az összes értesítést. Azt is tudod állítani, hogy zárképernyőn jelezze, vagy csak ikonnal, csipogjon, rezegjen, villogjon-e. stb...
illetve ha jön egy értesítés, akkor azt hiszem balra elhúzva megjelenik egy kis áthúzott karika, arra nyomva kikapcsolod az adott app értesítéseit.
A kereső sáv nekem fel se tűnt, nem is zavar. Ha lesz időm megpróbálom megkeresni a kikapcsolását..A második problémád szintén a beállításokban kapcsolható, rögtön az első pont. Notiofication & toggles layout. Itt Combined vagy separate. Választható.
A hanghoz tedd fel ezt vagy ezt recoveryben. És a fejlesztői menüben tiltsd le a "NuPlayer" -t.
-
nagysusu
csendes tag
Szar ez a Miui.
1. Nem lehet levenni azt a gagyi időjárást, és a keresést az értesítésekről.
2. Az értesítések panel (egy csíkban az egész) használhatatlan.
3. A legfelső sor olyan kis betűkkel van hogy szinte nagyító kell hozzá.
4. Waze-bol home gombbal kilépve, ha lehúzom az értesítéseket nem jelenik meg a Waze off.
5. A hangok minden funkcióban halkabbak. (Igen tudom, fel van húzva a hang, enginerben is).
Mindez egy fél napos tapasztalat. Repült is. -
Mr.Grey
tag
Sziasztok!
Képernyő cserével van valakinek tapasztalata? A fiam p70-esében egyik napról a másikra az LCD jobb oldalán egy kb. egy centis fekete csík jelent meg, az alsó kb. 1/3-a meg homályos lett. Leejtve, megütve nem volt, de a zsebében megnyomódhatott...
Az itthoni LCD cserével foglalkozók weboldalán nem találtam Lenovo-hoz kijelzőt ill. olyat aki vállal ilyet.
Az Ebay-en 5-6e az LCD+digitizer, csak olyan megbízható embert/szervizt keresnék, akire majd rábízhatom, ha megrendelném. Tudtok ajánlani ilyet, lehetőleg Bp-en? -
Diabo6
senior tag
Nagyon jó ez a miui. Végre egy rom, amivel foglalkoznak, javítanak folyamatosan. Az viszont kicsit zavaró, hogy minden egyes frissítéshez újra kell húzni az egészet. Szerintem én megmaradok az angol nyelvnél, csak magyar miatt nem fogom frissíteni.
-
NextError
tag
Oroszoknál fent van az uj miui 8 v6.9.1 amibe elvileg benne vannak a nyelvek, meg pár javítás ismét
lehet én is kipróbálom
-
csasznyi
csendes tag
Itt a link a fenti ROM-hoz:
https://mega.nz/#F!so8A2bAS!CR-kdWVGinBjxMIL4MOGgA
pár hétig fent hagyom.
-
Diabo6
senior tag
válasz
cool13 #13478 üzenetére
Akkor tehát megcsinálta neked a magyar verziót.
Olyanokat kérdezel, amikről fogalmam sincs. Én is novát használok, a gyári launcher nem tetszik, viszont patchként szerepel az orosz oldalon pár dolog, amivel lehet az ikonrendezést variálni.
A múltko írtad, hogy gapps volt benne neked is, viszont pl a gmail hiányzott. Ez is érdekes, mert nekem minden volt benne ami szükséges, az alap dolgok. Gondolom a pico-t tette bele. Akkor ezek szerint neked ezeket is megvariálta.Azt meg tudnád érdeklődni, hogy a fényképező hangját hogy tudnám kikapcsolni? Mert ha be is állítom, hogy ne legyen hang, akkor is van, még néma üzemmódban is.
-
cool13
őstag
válasz
Diabo6 #13477 üzenetére
Amikor kitaláltam hogy megpróbálom megkérni az illetékest, csak ez a verzió volt még. Ezért én is azt szedtem le. Mint már írtam, aki készítette, MIUI fejlesztői jogokkal bír és ezért változott meg gondolom én. Majd a frissítésekre még rákérdezek.
Volna hirtelen pár kérdésem.
A képernyőzár hangok hangerejét lehet külön szabályozni? Ha igen hol?
Leírná valaki hogyan lehet törölni ikonokat a képernyőn? Olyanra gondolok, ami rendszer alapnak minősül. Gondolom ezért nem tudom. pl google+ Valami appot kell használnom erre?
Van rá lehetőség hogy átméretezzem az asztal ikonok mennyiségét? Novában lehet. Nem használnám most a launchert.
Képernyőzárat nem lehet kikapcsolni? -
Diabo6
senior tag
válasz
cool13 #13474 üzenetére
Be tudnád linkelni melyiket szedted le pontosan? Neked a 6.8.18 fejlesztői van fent. Nekem a legújabb 6.8.25 beta... Nem zavar, hogy angol, elvagyok vele, csak érdekel, hogy hogy lett magyar és fejlesztői, amikor a legújabb verzio beta. Illetve fent volt nekem a 6.8.18 is, de az is beta volt.
-
Joacoking
tag
Ez a P2 nagyon bejövős: állati az akku és szép a kijelző, teljesítményben is jobbnak látom a P70-nél, ráadásul ez már szebb is nála.. Nameg ez a típus még egy jó ideig kapja is a támogatást a gyártótól. Az egész P széria egy csoda, de a mostani darab egy álom lehet
Főleg, hogy 250-300€ az indulási ár, annakidején a P70-et láttam hasonló árban megjelenésekor. Most ugyanannyiért sokkal többet lehet kapni, mint akkor
Már csak a kamerára vagyok nagyon kíváncsi -
-
beg
veterán
Ez pedig már on, új P. Lenovo P2
The Lenovo P2 is the better one, a nicely-specced midranger with a 5.5-inch FullHD AMOLED display. It's the Snapdragon 625 chipset doing the number-crunching, paired with 3GB or 4GB of RAM, while built-in storage is 32GB. Those are the global figures - the Chinese version will come with 4GB of RAM only, and 64GB of internal memory. Storage is expandable regardless of regional version.
The primary camera on the back of the P2 is a 13MP Sony affair with a dual LED flash. There's a 5MP front-facer too, to take care of selfies. There's the mandatory fingerprint sensor, on this model it's located on the front for a change.
The P2 is big on power features, too. For starters, it packs an ample 5,100mAh battery and is quick to charge it with its 24-watt charger. It can also be used to charge other devices, so you don't need to carry an external battery to top up, say, a Bluetooth speaker. There's also a power save mode activated at a flick of a switch.
The P2 will be priced at €249/€299 in Europe, and will be available in November.
-
beg
veterán
Új versenyzők a pályán: Lenovo K6, K6 Power, and K6 Note
-
-
k3gy3tl3n
csendes tag
Sziasztok, a gyári 5.1 verziót használom és rettentő idegesítő hogy a híváslistából nem tudok számot menteni a telefonkönyvembe. Szóval betárcsázok egy számot / vagy hívott egy ismeretlen és ha el akarom menteni akkor be kell pötyögnöm a számát és a nevét egy új névjegybe. Erre nincs valami megoldás? Vagy csak benézek valamit?
-
ncc1701
veterán
válasz
GrandS #13460 üzenetére
Ennyi. Nem 1 van, akinél jól működik, hanem van egy pár, akinél vmi baj van vmiért, csak ezek a hangosak, akinél meg ok a dolog, az nyilván nem szól semmit.
Dupla koppot nem tudják megoldani, csak ilyen 95%-ra, de bármelyik gombbal azonnal ébred ilyenkor. Más baja nálam nem jelentkezett, ennyi hiba pedig minden romban simán benne van, ezért nem cserélek másik 5.1-re. Majd tán vmi 6-osra, már feltéve, ha lesz működő képes. Ha nem, akkor xiaomi mi max a jelenlegi befutó.
-
Diabo6
senior tag
-
sztyue
csendes tag
Haliii
Ezt a romot letöltötte valaki? Meg tudod osztani?
https://yadi.sk/d/oiECC3MbueD36Firmware - MiUI v 8 - Android 5.0.2 - x64
Stable v8.0.1.0Már nem engedi letölteni...
File download limit exceeded. You can only save it to Yandex.Disk -
miki675
csendes tag
válasz
NextError #13453 üzenetére
flashtoolsal raktam fel, ahogy le van írva.semmi gond nem volt. azért is mertem hozzá kezdeni. azt hittem egy pár perc és kész:nem tudom a képernyő képet beilleszteni
BROM ERROR.S_DOWNLOAD_FAIL(4008)
dOWNLOAD TO FLASH FAIL! pLEAS PRESS ctrl+ALT+T to turn on debug log then reproducee again
{hint}BROM_DLL_V5.log and BROM_DLL.log would be created and record more detail information
-
miki675
csendes tag
HELP! Andorium 6 volt fent. Vettem egy flexi kamerát,de nem működött. Ezért vissza akartam tenni a 134-est nem ment csak 8%-ig, meg róbáltam a 146-ost 32-64- est is Most már a download boot looader se megy csak 28%-ig Tud valaki segiteni?
-
csasznyi
csendes tag
válasz
Diabo6 #13442 üzenetére
Nekem teljesen magyar. Ami kicsit fura volt az a GAAPS részleges hiánya, kezeli a google fiokom, de pl: gmailt fel kellett tennem.... a szinkron meg a play áruház frankón működik szóval pozitívum, mert a maradék sallangok is lekerültek.. 800 MB szabad RAM maradt mire mindent felraktam és beállítottam. Nagyon jól kezeli a mély alvást és teljesen jó az energiafogyasztás.
ui.: és van benne hívásrögzítés gyárilag xd, - duplakopp ébresztés szokott magától visszakapcsolni egy egy újraindítást követően.
-
-
Zsee75
tag
egyébként írt már valaki a supportnak a GPS probléma miatt?
beg: ohhh köszi
-
cool13
őstag
válasz
gkrisz78 #13437 üzenetére
Tegnap kaptam jó híreket ezzel kapcsolatban. Mint már említettem, felvettem a kapcsolatot a MIUI ROM-ok magyar nyelvre fordító és készítő emberrel. Azt mondta elkezdte, és jelentkezik hogy mire jutott az összefoglalóban lévő MIUI 8 ROM-al.
Amúgy nincs benne. De hamarosan lehetséges hogy változik ez.
Már én is várom. Azonnal megy fel a telóra.
-
csasznyi
csendes tag
Halo srácok!
Rég jártam a fórumon, látom rengeteg hozzászólás és fejlemény volt... Pár napja a GPS probléma miatt jártam itt, mindent végigolvastam, de nem sikerült megoldanom a hibát így kénytelen voltam a jól bevált 4.4.4-ről váltani.
Hát nem tudtam mit tenni feltettem a "xiaomi.eu_multi_p70a_6.8.25_v8-5.0.zip" allias MIUI-8 v6.8.25 nevű ROM-ot. 2 napja használom és azt tapasztaltam, hogy egy nagyon jól összerakott és jól működő ROM még professzionálisabban is testreszabható. Komolyabb hibát nem tapasztaltam, DE azokat a fórumtársakat kérdezem akik ezt használják:A Facebook Messenger chatfejeket be lehet rajta valahogy kapcsolni? - bekapcsoltam, de arra gondolok, hogy meg is jelenjenek!!
Előre köszönöm, ha valaki időt szakít a megoldás leírására
.
Bátran ajánlom mindenkinek ezt, aki 4.4.4-ről vált és egy fél napot rááldoz a megismerésére
.
-
zambozoli
aktív tag
Androium romnál valakinek sikerült a CLlock widgetben az időjárást kiimátkozni az óra alá. Bármit jelölök be az istennek nem teszi ki. Csak óra-dátum naptár megy a widgeten
. CM12.1 alatt ez ment szépen.
-
Diabo6
senior tag
Előfordulhat az, hogy az újabb kernellel jobban merül az akksi?
-
zoli720524
újonc
válasz
borzosmorzi #13431 üzenetére
Köszönöm a választ
-
borzosmorzi
tag
válasz
zoli720524 #13428 üzenetére
Ha a gyári 5.1-re gondolsz, a vele szembeni kifogások nem a hibás működésről, hanem a 4.4.4-ből elvett funkciókról szólnak, mert valóban fapadosabb lett a rendszer (kevésbé testreszabható), kikerült a gesztusvezérlés és egy csomó extra, a Lenovo által a csupasz Androidhoz hozzáadott készség. Van aki azért bosszankodik, mert máshova került néhány beállítás és nehezen találja meg a 4.4 után. Hibaként írta valaki, hogy nála szaggat, akadozik a zenelejátszás Bluetoothos kihangosítással, ezt én nem tapasztaltam, valószínűleg függ a BT-eszköztől, amire kiküldi a zenét. Bizonyos szolgáltatók (Vodafone, Telekom) 4G hálózatán az automatikus időzónabeállítás hibásan GMT-re állítja az órát (de 3G alatt és a Telenornál 4G esetén is jól működik), ezért 2 órát késik, így manuálisan érdemes beállítani (GMT+2-re nyári időszámítás szerint). Más hibáról nem tudok, a GPS probléma sem jelentkezik. Január óta a gyári 5.1 romokat használom, soha még fagyás vagy váratlan újraindulás sem fordult elő, szóval abszolút stabil.
-
nagysusu
csendes tag
válasz
Mi az a sok panasz?
-
ncc1701
veterán
válasz
-
zoli720524
újonc
Az 5.1 Android, hogy működik, mert elég sok panasz van rá.
-
zoli720524
újonc
Üdv! Az lenne a kérdés, hogy a Light Manager működik e a p70-en vagy sem.?
-
Koszta
tag
-
Árpicsek
csendes tag
válasz
Koszta #13408 üzenetére
Igazad van, csak mobilnetes a kártya. Mondjuk a franc se érti, akkor miért a másikhoz való beállítás volt a telefonban vagy a SIM kártyán vagy akárhol. Nem emlékszem már, hogy amikor először beüzemeltem a mobilnetet, volt-e valami szívás. Emlékeim szerint a Zasszonypajti tabletjénél simán ment minden. Csak el ne felejtsem a megoldást. Bár ezzel az aggyal ami nekem van......
-
Diabo6
senior tag
válasz
ncc1701 #13420 üzenetére
Ha már oda elmennék, akkor annyi erővel a XVI-ba haza mennék
De köszi.
De nem kifejezetten dvd-n gondoltam, hanem hátha tud valaki olyan feltöltő oldalt, amit nem nagyon tiltanak le a melóhelyek. Itt a Yadi se megy, a drive-ok se. A torrentről már nem is beszélve. Mit akarnak ezek??? Dolgozzak??? -
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Kérésem lenne. Valaki EZT le tudná tölteni és valahogy el tudná hozzám juttatni valamilyen módon? Melós gépen nem tudom letölteni, mert le van tiltva. Mobilnetem meg nulla sebesség. Tud valaki olyan trükköt, amivel meg tudná osztani és talán a céges gépemen is le tudnám szedni? -
cool13
őstag
Szerintem ezt kell. És igen TWRP alól. Minden vipe után azt hiszem. Csak a külső sd nem kell.
Esetleg linket dobhatnál, mire is gondoltál pontosan.
-
Sziasztok!
A Miuinál a multirom.me linken lévő file-t kell letölteni és telepíteni twrp alól?
Mi az a többi letölthető tartalom? Valami boot, meg egyéb patchek? Azokat is külön kell telepíteni? -
Koszta
tag
válasz
Árpicsek #13357 üzenetére
A SIM kártya véletlenül nem csak mobilnetes? Nekem ugyanez volt a probléma, és azért nem jó a Telenor oldalon lévő leírás, mert az a normál (telefonra, sms-re alkalmas) sim kártyára vonatkozik, amire külön előfizet(het) az ember netre. Az olyan kártya, ami csak mobilnet és sms-re alkalmas (usb stick-ben lévő sim), ott kell ez a variálás.
-
Zoolee21
csendes tag
Segítséget kérnék! Lenovo P70 készülékem 5.1 Androiddal sikerült felvértezni. Korábbi Lenovo A850 4.2 Androiddal pc WIN7 kapcsolatban látta a micro SD kártyán lévő összes formátumú fájlt, és ez jó is volt. A problémám a következő: P70-es ROOT nincs, 5.1-el bár látja az SD kártyát, de a videó MP4 fájlokat nem, és az adott könyvtárak tratalmát egy másikban jeleníti meg. Mi lenne a megoldás hogy működjön a korábbi Lenovo A850-es rendszere?? Fontos lenne, mert a munkámat csak nehezíti ez a korlátozottság.
-
cool13
őstag
válasz
Dave Crank #13386 üzenetére
Itt van egy pl.
De ha rákeresel, többet is kidob. -
Diabo6
senior tag
válasz
nimfas #13403 üzenetére
Bocsi a késésért. Az nem jó jel. Aosp 64 bit v2. Ahogy beszéltük. Tedd fel azt. Utána mehet recoveryből a miui.
Próbáld meg mindenképp. Nagyon ajánlom. Most épp azon variálok, hogy a duplakopp ébresztésre és altatásra a képernyő melyik részén működjön, vagy melyik gombbal lehessen koppolni. -
nimfas
addikt
válasz
Diabo6 #13400 üzenetére
Ez a system meghagyás sem jött be... ugyanaz a jelenség, minden rendben lezajlik...
Majd recovery-ben restart után a lenovo logó bejön, kb 6-8 mp múlva kép sötét lesz rezeg egyet, logó megint bejön... körbe-körbe.Tegyek fel egy AOSP 64-bites rendszert akkor cserélődik a recovery is? Pl összefoglalóban linkelt "AOSP Android 5.1 - x64 v2"?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest