-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4f0rg1
csendes tag
A tegnapi nap óta nem működik nálam a GPS és a WLAN
A gyári 4.4.4-es rendszert használom, eddig hibátlan volt. Vélhetően valamilyen frissítés tehetett ezeknek keresztbe (pl. egy google frissítés), de én magam egy legális Kaspersky vírusirtón kívül nem telepítettem az elmúlt pár hétben semmit sem a telefonra. A vírusirtót végül leszedtem. Ha nem valamelyik frissítés, akkor még erre gondolnék a hibaforrást illetően.
A GPS nem talál jelet, a WLAN elvileg kapcsolódik, de a böngésző már nem működik. A gyár böngésző üzenete: "a proxy szerveren keresztüli azonosítás nem sikerült", míg a chrome böngészője csak annyit ír, hogy "Ön offline módban van".
Valakinek van valamilyen ötlete? Lehetőség szerint nem szeretnék 5.1-re frissíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest