- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mivel nem látszik, hogy mi okozza a gondot pontosan, ezért nem tudják, hogy mikor lehet probléma. De az biztos, hogy alaplapfüggő, tehát nem csak a driver játszik itt szerepet, sőt, sokkal inkább valami BIOS konfiguráció. Na most, ha egyes PBO konfigurációkat nem jól implementált egy gyártó, akkor az baj, mert kell egy új BIOS hozzá.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A procis dologról tudnak. Azt én is kérdeztem tőlük, de nem teljesen biztosak benne, hogy meghajtóhiba, mert csak bizonyos alaplapokkal jön elő. Most azt vizsgálják, hogy ezek az alaplapok mit implementálnak másképp a referenciaajánláshoz képest. Szóval könnyen lehet, hogy BIOS-ban érkezik fix.
-
LGG555
aktív tag
Semmi gondom a Ryzen masterrel így a nagy hisztit sem értem, de lehet velem van a gond
-
Raysen623
addikt
"Annyi biztos, hogy a CPU Power Limit és az elérhető legnagyobb boost orajel egyaránt módosul, de egyelőre nem teljesen egyértelmű, hogy a módosuló alapbeállítások, vagy pont a felhasználó által korábban végzett BIOS-finomhangolás megváltozása okozza a bajt. Azt viszont az Wallosek is hangsúlyozza, hogy az Adrenalin ezekben az esetekben valóban felülírja a korábban jóváhagyott konfigurációt, de a dolog semmiképp sem okozhat fizikai kárt, egyszerűen csak rendkívül frusztráló, főleg akkor, ha a gép tulajdonosa nem tudja, hogy mi történik. "
Úgy tűnik a probléma eredete nem tisztázott. Ennyit a tuningról, jómagam pont ezért nem állítgatom a BIOS értékeket, legfeljebb a memória órajelen finomhangolok, ha elsőre nem találja el a kívánt értéket. Ettől függetlenül azért nem ártana egy leírás (lehet hogy van már ilyen csak a kedves tuningőrült user nem hajlandó elolvasni), amiben megadják azokat a feltételeket, amiket betartva nem jön elő tárgyi probléma. Megoldás egyébként van a problémára, már most is. -
GeryFlash
veterán
Csak a patch notes-ig kellett volna elmenned ahelyett hogy tanacsokat osztogatnal
De hat ilyen az AMD fanboyok elete :-)
-
Kansas
addikt
Nem találtad el az ok-okozatot... merthogy nem volt.
1. Honnan veszed, hogy ott van még a probléma?
2. Nem írtam, hogy tudnak róla így oké, de tudom, hogy a szarkazmus írásban nehezen terjed, úgyhogy ezen kevésbé akadok fenn
3. A kolléga beköpése azért epés mert epés(bár végül is hívhatjuk gunyorosnak is), semmi más okból. Hogy miért így írta, azt tőle kérdezd, ne tőlem.A szövegértésen még dolgozz kicsit... már ha nem szándékosan értetted félre...amely esetben inkább mást csinálj vele...
-
fanti
addikt
"Először is kizárólag akkor ütközhetünk anomáliába, ha igazi AMD rajongóként a processzorunk és a videokártyánk egyaránt tőlük érkezett, továbbá nélkülözhetetlen a 22.3.1-es, vagy annál frissebb Adrenalin program telepítése, mivel a kiegészítő az újabb változatokban is jelen van."
-
fanti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest