Az Unreal Engine 5-höz való az új AMD Software

A 22.4.1-es szoftvercsomag a hibajavításokat sem hagyta ki.

Hirdetés

Az AMD elérhetővé tette a 22.4.1-es verziószámú AMD Software kiadást, amely az Unreal Engine 5-höz van optimalizálva, biztosítva az Epic Games új videojáték-motorjának megfelelő futtatását. Ezen túlmenően a friss csomag pár hibát is javít, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Megszűnik a Horizon Zero Dawn egyes Radeon grafikus vezérlőkön tapasztalható képi hibája
  • Aktív Radeon Super Resolutionnal a kurzor az egyes játékokban nem lesz rosszul pozicionálva felbontásváltás után
  • A Performance Metrics Overlay mostantól megfelelően igazodik a munkaasztal bármelyik oldalához

A 22.4.1-es verziójú, frissített Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen és Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

Az AMD Software: Adrenalin Edition 22.4.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés