- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Nem értem ezt a Win10-ellenességet. Kb. 10 gépet telepítettem csak a közelmúltban, felügyelek sokat, mindegyiken Win10 fut, egyikkel sincs gond. Win10-en dolgozom a cégnél, otthon Win10 alatt játszom és dolgozom, egyetlen gondom volt csak a rendszerrel eddig - összeomlott még a driverszint alatti audio alrendszer egyszer, csak az újratelepítés segített (gyanítom azért, hogy ehhez némileg köze volt a kb. 10 éves Audigy4 Pro hangkártyának is). Ennyi - úgy gondolom - pár év alatt még belefér, korábban sokkal gyakrabban kellett Windowsokat újratelepíteni.
Ezt a frissítésellenességet se értem. Igen, van egy elenyésző hányad, ahol problémát jelenthet (ez eddig is így volt), de messze nem annyira súlyos a helyzet, mint amennyien szeretik manapság divatos módon ezt problémának beállítani. Az újraindítástól való parát se értem. "Már egy hónapja nem indítottam újra..." Miért fáj ez? SSD van már a gépek többségében, Kb. 4-5 másodperc a leállás, 8-10 másodperc a boot, én még a töltőképernyőt se látom, mert már a login screen fogad, mire a monitor visszatér standbyból. Állítom, hogy sokan sokkal több időt ölnek a fikázó kommentek írásába, mint amennyit valaha is töltenének újraindítás miatt várakozással.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Starlink
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi