Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Notebook hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Nem értem ezt a Win10-ellenességet. Kb. 10 gépet telepítettem csak a közelmúltban, felügyelek sokat, mindegyiken Win10 fut, egyikkel sincs gond. Win10-en dolgozom a cégnél, otthon Win10 alatt játszom és dolgozom, egyetlen gondom volt csak a rendszerrel eddig - összeomlott még a driverszint alatti audio alrendszer egyszer, csak az újratelepítés segített (gyanítom azért, hogy ehhez némileg köze volt a kb. 10 éves Audigy4 Pro hangkártyának is). Ennyi - úgy gondolom - pár év alatt még belefér, korábban sokkal gyakrabban kellett Windowsokat újratelepíteni.
Ezt a frissítésellenességet se értem. Igen, van egy elenyésző hányad, ahol problémát jelenthet (ez eddig is így volt), de messze nem annyira súlyos a helyzet, mint amennyien szeretik manapság divatos módon ezt problémának beállítani. Az újraindítástól való parát se értem. "Már egy hónapja nem indítottam újra..." Miért fáj ez? SSD van már a gépek többségében, Kb. 4-5 másodperc a leállás, 8-10 másodperc a boot, én még a töltőképernyőt se látom, mert már a login screen fogad, mire a monitor visszatér standbyból. Állítom, hogy sokan sokkal több időt ölnek a fikázó kommentek írásába, mint amennyit valaha is töltenének újraindítás miatt várakozással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest