- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Nem értem ezt a Win10-ellenességet. Kb. 10 gépet telepítettem csak a közelmúltban, felügyelek sokat, mindegyiken Win10 fut, egyikkel sincs gond. Win10-en dolgozom a cégnél, otthon Win10 alatt játszom és dolgozom, egyetlen gondom volt csak a rendszerrel eddig - összeomlott még a driverszint alatti audio alrendszer egyszer, csak az újratelepítés segített (gyanítom azért, hogy ehhez némileg köze volt a kb. 10 éves Audigy4 Pro hangkártyának is). Ennyi - úgy gondolom - pár év alatt még belefér, korábban sokkal gyakrabban kellett Windowsokat újratelepíteni.
Ezt a frissítésellenességet se értem. Igen, van egy elenyésző hányad, ahol problémát jelenthet (ez eddig is így volt), de messze nem annyira súlyos a helyzet, mint amennyien szeretik manapság divatos módon ezt problémának beállítani. Az újraindítástól való parát se értem. "Már egy hónapja nem indítottam újra..." Miért fáj ez? SSD van már a gépek többségében, Kb. 4-5 másodperc a leállás, 8-10 másodperc a boot, én még a töltőképernyőt se látom, mert már a login screen fogad, mire a monitor visszatér standbyból. Állítom, hogy sokan sokkal több időt ölnek a fikázó kommentek írásába, mint amennyit valaha is töltenének újraindítás miatt várakozással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DJI topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest