- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Na ezt írtam én is. Akkor kellett volna őket csapkodni csalánnal, nem most. Lehet, hogy a brand ezáltal ki lesz lőve, de nem hiszem, hogy ne tudnák gyorsan átszervezni az egészet egy másik név/cég alá, igaz így is fájni fog nekik, mert már Katinkával és a csodanővel egy csomó pénzért felfuttatták a brendet nyugaton, most meg kuka (?)
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
aprokaroka87 #80 üzenetére
Ok, de nyílt szabvány, ha jól tudom. Vagy azt is meg tudják fúrni?
-
E.Kaufmann
veterán
Én egyedül az ARM licenszek kilövését tartom nagyon fájónak.
Az, hogy nem lesz gugli partner és nem kap play áruházat még lehet más boltja és más felhős szolgáltatásai, akár sajátok pl, legalább több infót kapnak
.
Az hogy SD kártya nuku. Na és. Sok neves telefonban direkt nem volt/nincs SD kártya lehetőség. Ha az eMMC nincs kilőve vagy tudnak máshogy továbbra is nagyobb belső tárat használni, akkor még spórolnak is a plus érintkezőkkel/foglalattal, minden más meg mehet 5G-n a felhőbe.
Arm-ot lesz nehéz meglépni, de az sem lehetetlen pl RISC-V-vel, ha ahhoz nem tudják megtíltani a hozzáférést, de persze abbol nem holnsp lenne termék, hanm ha nagyon összekapják a fiúk magukat akkor is 1-2 év.
Lehet kiszervezi/feldja vagy cimkéz más gyártók telefonját,amíg össze nem tudják kapni magukat, addig meg mint a nagy nyugatiak, elvegetálnak az infrastruktúrából. Itt keleten, meg Afrikában szerintem tárt karokkal fogadják a Huawei infrastruktúrát.
Szerintem nem most kellett volna nekimenni, hanem pl akkor mikor egyik tanárom mesélte 10+ éve, hogy az egyik magyar campusra szállított hálózati eszközeiben állítólag a CLI nagggyon hasonlított egy nagy amerikai cég termékeiben használatosokra. Igaz voltak vele gondok és néha le kellett hívni a kínai bandát hozzá, akik mókoltak pár napot, aztán úgy működött tovább, mint az a bizonyos amerikai
, állítólag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az SDA kényszerűen eltávolította a céget a népszerű szabvány hivatalos támogatói közül.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest