- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
freemanone #16 üzenetére
Valóban elég kamunak tűnik a szöveg, mert szerintem sem a Google tehet róla, hogy még mindig a 2016-os őskövület program tölthető le a Playről. Vagy nem tudom kinek és mit kellett volna intézkednie, vagy netán még vizsgálat alatt van az új app?
Egyébként amit emlegetnek 180525 verziós Vonatinfo apk, az direktben letölthető a netről, sőt van már újabb 180608 verzió is.
Utóbbit kipróbáltam tegnap egy tableten, de még nem regisztráltam.Egyébként 2 napja vettem jegyet az Elvirán keresztül, és kicsit meg is lepődtem, hogy a megszokott OTP banki felület helyett már a Simple jött fel. Gondoltam, hogy küszöbön van valami változás. Annyival kellett kevesebbet kevesebbet pötyögnöm, hogy a Simple nem kérte a kártyakibocsátó bank nevét.
Elmenthettem volna ugyan a kártyaadatokat, de épp lejáró kártyánál nem tettem meg.
Én már elég régen a telefon képernyőjén megjelenő QR kóddal mutatom be a jegyet a kalauznak. Problémám sosem volt.
Előtte kinyomtattam A4-es papírra, de automagából sosem vettem. Kétségtelen, ha valaki hamarabb akar menni, mint aznapra szólna a jegye, akkor jó lehet az automata.
De meg lehet oldani azt is, hogy az aznapi legelső vonatra veszed meg a jegyet, és nincs mit beelőzni, nem kell automatát keresni vagy sorba állni előtte néha.
A helyjegyet és esetleg az 1. osztály különbözeti jegyet meg megveheted külön tranzakcióban. Ha van, vagy kell. -
törölt tag
válasz
freemanone #16 üzenetére
A kedvezmény miatt, mégis egyre többen ezt választják, bár a szabályozással kevesen vannak tisztában.
Nem az e jegy érvényessége, hanem a felhasználás módja más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest