- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Aktív témák
-
"erre reagaltam valamelyest"
Nezz meg egy MS Office 2003-at, utana meg egy OpenOffice-t meg egy MS Office 2007-et, es mondd meg oszinten: melyikre fog egyszerubben atallni az egyszeru user?
"win alatt minden altalanos beallitast el lehet intezni klikkelgetessel"
Ez persze erosen fugg az "altalanos beallitas" definiciojatol. Mindenesetre azt, amire egy mezei usernek szuksege van, Linux alatt is.
"A lényeg, hogy szerintem egy 1 bites felhasználónak jobb a windoz, mert szerintem az felhasznalobaratabb."
Munkahelyi kornyezetben, ahol a usernek eleteszik a gepet, gyak. tokmindegy, otthoni felhasznalasnal meg messze nem ilyen egyertelmu a dolog - az a baj, hogy a legtobben ugy kozelitik meg a kerdest, hogy "en, az egyszeru user, aki tiz eve Windowst hasznalok es eleg jol ismerem minden hulyeseget, Linuxot meg leginkabb csak kepen lattam, jobban boldogulok Windowson, ergo a Windows felhasznalobaratabb". Hidd el, az en szemszogembol pl. ez egeszen maskepp latszik
, a tenyleg naiv felhasznalo szemszogebol meg megint maskepp.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest