Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Nekem Windows-on pár másodperc a boot időm, raid1 használattal. Ja, suspend-ből jön vissza a gép, de úgy fogyaszt 5-6 watt-ot, kikapcsolva meg 2-3-et, akkor annyit megér
Normál boot is kb 15-20 másodperc max.Azért ti vegyetek SSD-t, lehetőleg minél többen, ha majd évek múlva én veszek, nekem olcsóbb legyen... Köszönöm...
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
Steve(AMD)
tag
"Kis lépés ez egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek."
-
Phvhun
őstag
Szerintem simán megoldható valami hasonló dolog, hogy az ssd észleli, hogy mondjuk bekapcstól számított fél perc alatt ( boot feltételezett időtartama ) milyen fájlokat olvastat ki vele a gép, és ezeket a következő inditásnál automatikusan becacheli a gyorsítótárba.
Az más kérdés hogy ssdknél már alapból inkább procilimites a boot, szoval ez a megoldás se segitene sokat a bootidőn. -
trufa12
addikt
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
vinibali
őstag
mégsem olyan jó a Sandforce vagy csak olcsóbb házon belül?
na mostmár elég az offbólBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Majstor
senior tag
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Devid_81
félisten
Áh de jó, remélem lehet majd ezeket is tuningolni, vagy magfeloldani
...
-
sNORh
addikt
én tegnap eladtam 4 hűtőt meg 1 mosógépet csak ne kelljen pakolgatni a kartárba
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Móci
addikt
Miért nem 4 magos mindjárt?
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
sNORh
addikt
jó, de akkor PC-t sem kell venni a közeljövőbe, ha még raknak rá egy 1155-ös tokozást is xD
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Daywalker
addikt
Nem lenne hülyeség. Ugyanis a backlit LCD tévéknél azért sem tudják elég szegmensre osztani a LED háttérvilágítást, mert a processzor nem elég erős Plusz ugye ilyen-olyan konverziót tudnak, amihez erős proci kell. Tehát ne fesd a falra az ördögöt
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Mozsa
tag
Éljen, az ssd is két magos!
-
canniball
nagyúr
"...a vezérlő képes 50%-kal csökkenteni a bootidőt."
Mihez képest...?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest