Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz hallerlaller #21 üzenetére
Megbízható ez az oldal?
-
Socket A
aktív tag
itthon meg lehet rendelni?
vagy ha UKból rendelem akkor 150 font és kész?"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
bostone
addikt
Kár a 16GB internal storage-ért, még mindig azt mondom, hogy 32 a minimum.
-
DooMbo
tag
Egyetértek, nekem is a 10" a minimum egy tabletnél, az alatt akkor már ott a telóm. A helyett, hogy átnevezik és kiveszik a tartozékokat a csomagból inkább építettek volna egy 10"-es változatot ugyanezekkel a paraméterekkel. Persze akkor nem lehetne eladni a felhalmozódott raktárkészletet...
-
nagyúr
most már kapható hazánkban is vagy még mindig nyakatekert módon lehet csak megrendelni külföldről?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Gusztáv
addikt
válasz twollah1976 #13 üzenetére
Nálunk a cégnél folyamatosan hiánycikk a töltő, mindig elkeverik. A Shield-hez meg elég jó 2 amperes jár.
Laci
-
Gusztáv
addikt
Az eredeti stylus sem egy akkora durranás, kb bármivel helyettesíthető, de azért a töltőt kihagyni elég fura koncepció. Maga a SOC szerintem még bőven megállja a helyét, mondjuk én annyit nem játszom rajta, pedig még kontrollert is kaptam hozzá ajándékba.
Laci
-
gergejly
aktív tag
A 200 dollárból biztos lesz 100 ezer forint
-
Sinesol
veterán
Hát azért sok-sok milliót behuz a Tegra az autóiparból, az a kevés amit tabletbe adna el sokat nem számít jelenleg.
Egyébként nem rossz a koncepció, a gépet olcsóbban megkaphatjuk, akinek kellenek a hiányzó dolgok, az megveheti később is, nem kényszeritik ránk egy drágább csomagban.
Kisebb, de annál zavaróbb elírás:
"így az NVIDIA saját Android verziójába, amely az Android 5-re alapoz, már benne van az OpenGL 4.5 API is."
[ Szerkesztve ]
-
-Alvin-
tag
De ez gondolom csak a 16 gbos verziókra érvényes mármint az "akció"
[link] -
kekegsm
őstag
Nézem itt a magyar webshopokat, melyik árulja? ;-)
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
hallerlaller
addikt
Szerintem hülyeség utólag stylust venni, ebbe úgyse megy bele, nincs a házban hely neki.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Cassi
őstag
Hol van a beígért X1-alapú tablet? Biztos kiszámolták, hogy nem éri meg, azért választották ezt a félmegoldást, mert a 32 bites K1 2 GB memóriával már nem versenyképes sajnos. Lehet rendelni a koporsót a Tegrának?
A legtöbb olyan cucc, amit nálunk nem forgalmaznak, általában meg is bukik. Nehéz megérteni, miért nem bír el a piac egyetlen, valóban a játékokhoz tervezett tabletet sem.
-
lenox
veterán
Es meddig birja vajon egy feltoltessel? Meg mindjart itt az x1, ami gyorsabb es kevesebbet fogyaszt? Mondjuk lehet, hogy az dragabb lesz...
-
ALBY
senior tag
Igazad lehet, otthonra valóban egy 10-es tablet jobb lehet,
ám útközben egy 8-as sokkal kezelhetőbb, és nézni sem kicsi a képernyő méret.
Ez azoknak való gép akik útközben is a lehető legjobb 3D-s játékokkal akarnak játszani.
Ők meg szerintem általában nem érik be otthon az tabletes játékkal, ott már lehet játszani mással is pl izmos PC-n.
Szereintem, jó hogy a 8 mellett döntöttek ez esetben,
e _mellett_ egy 10"-os alternatív verzió még elférhet a kínálatban.Remek hír az árcsökkenés!
Ne a legfrissebb konstrukció, sokat tököltek rajta, lassan már újabb Shielddel is előjöhetnek.A két oldali hangszóró elhelyezés kéne legyen a normális, inkább a többi gyártó baklövése ha nem így készítik, mert ez tényleg nem nagy csoda. (Sony Z3C -nek is egyértelmű előnye)
Kedvencem az egy hangszóró, hátul, oldalt aztán nézzél meg vele egy sorozatot... (igénytelen spórolás)
Bal markodból beszél a Michael Knight.
Az igazán ostoba megoldás a két hangszóró azonos rövid oldalon. Ezeket kiröhögni lehet csak, és bűntetni kéne a stereo szó használatáért is.
Mindegy, úgyis csak fülessel használhatók normálisan.Szerencsére a Shieldnél átgondolták mit csinálnak,
csakúgy a felbontás- és a képarány választásnál, ahogy te is említetted.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Peter13
senior tag
Úgy látszik maradt még az előző nekifutásból...egyébként nem lenne rossz, a tegra K1 SoC még mindig jó izmos, a felbontás rendben, a két előlapi hangszóróért meg nagy pirospont...csak...csak lenne nagyobb. Nekem a 8 hüvelyk kicsi (igen, próbáltam, most is van egy a nappaliban, médialejátszóként funkcionál). 10-es méretben jobban érdekelt volna (érdekelne), de persze biztos van akinek meg pont ez a legjobb méret
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Rövid videón az Arknights: Endfield
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk