- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
gainwardgs #1032 üzenetére
*than
-
törölt tag
válasz
kenwood #1008 üzenetére
Alapból is megbecsülöm a dolgaimat, de annál fájdalmasabb volt szembesülni vele, hogy ez jótékonysági intézmény volt az nVidia felé. A 7800 GTX azért el-elfogyott FHD-n, viszont rövid időn belül jóval olcsóbban megkaptam azt a teljesítményt, ami már elég volt nekem. És nem azért tartottam magam hülyének, mert megvettem a GTX-et, hanem azért, mert nem láttam előre, hogy mi lesz a vége.
Most, hogy végre megtörtént csíkszélességváltás, talán megint felpörög a piac. Ezért ha valaki 4K-ban is oda akar csapni, annak a kezdetben drága 1080 elég hamar felejtőssé válik szerintem. Ennek tudatában érdemes megvenni vagy nem megvenni a kártyát.
Nekem egyébként 4K-ban is elég lenne a teljesítménye, a Witcher 2-nek is például csak most álltam neki.
-
törölt tag
válasz
s4hu|SyD^ #1003 üzenetére
Amikor a 7800 GTX-et vettem, akkor az a kártya lehetett hasonló viszonyban a FHD-val , mint most a 1080 a 4K-val. Én nem maximalistának vagy fanatikusnak tartom magam amiért megvettem azt a kártyát, hanem egy istenverte baromnak.
Be kellett volna érnem az akkori középkategóriával, és várni két évet, főleg hogy akkoriban két vagy három hónapot kellett dolgoznom azért a nyamvadt kártyáért.
-
törölt tag
válasz
#52815360 #892 üzenetére
"2006 -ban mutatta be a BenQ a FHD LCD monitort..."
Az miért lényeges, hogy a BenQ mikor mutatta be? Mintha azt akarnád írni vele, hogy ez volt az első, pedig én 2005 végén is FHD LCD monitoron játszottam, és ha jól emlékszem, a Dell 2405FPW korántsem az első modell volt a piacon.
Egyébként egy Radeon 9600-zal is szépen eljátszogattam rajta, pár hónappal később pedig a 7800GTX már az újabb játékokat is vitte. Kompromisszumosan, de szerintem a 1080-nal is lehet majd 4K-ban játszani, alkalmi kikapcsolódásra régebbi játékokkal nekem például teljesen jó lenne.
-
törölt tag
"Ezt a pascalt úgy harangozták be anno ,hogy 2-3-szor jobbak lesznek mint a mostaniak."
"Azt hittem egyébként ,hogy 50-100%-al jobb lesz egy GTX 1080."
A 980Ti vs.1080 esetén még a második is egy nonszensz elvárás, az elsőt pedig nem tudom hol írták, de még áprilisi tréfának is gyenge lett volna.
-
törölt tag
Nem tudom, részemről az utolsó AMD kártyámat, az 5770-et azért vettem meg, mert alacsony fogyasztás mellett (könnyebb volt hűteni) hozott jó teljesítményt. Ha ezen a vonalon maradnak, és nem az olyanokra koncentrálnak mint a DX12 meg a VR, akkor lehet, most is AMD kártyám van.
Az is látszik, hogy a maradék 70%-nak (vagy mennyi most az nVidia részesedése) sem azok a fő szempontjai, amivel az AMD el akarja adni a kártyáit. Széllel szemben pedig sosem érdemes.
-
törölt tag
válasz
szinesz.bob #632 üzenetére
Ez sehogysem cáfolja azt, amit én eggyel korábban írtam, sőt.
Amit te írsz, az sem a befektetésekhez kötődik, hanem a kiadások hasznosságához.
-
törölt tag
válasz
Dyingsoul #363 üzenetére
Az, hogy nem tudnak elég VR szettet gyártani, egy tény, csak ez a tény semmit nem jelent a konkrét számok nélkül. Te viszont odáig mentél, hogy nagyobb rájuk a kereslet, mint a G-sync, Freesync, illetve a 4K-s monitorokra. Ez mi ha nem feltételezés?
Az egyre népszerűbb, és alsóbb kategóriában is elérhető 4K TV-ket szándékosan hagytad ki a felsorolásból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új lapkáról és a két új VGA-ról ha nem is mindent, de már sokat lehet tudni.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- GIGABYTE Radeon RX 5700XT GAMING OC 8GB GDDR6 videokártya,hibátlan működéssel,tesztekkel!
- GIGABYTE Radeon RX 6500XT 4GB OC GDDR6 videokártya,hibátlan működéssel,tesztekkel!
- MSI RTX 5070 Ti VANGUARD SOC 16GB(3 év garancia) - Beszámítás
- Asus Riva TNT2 Ultra 32MB AGP Retro videokártya
- Eladó ASUS Rog Strix 5700XT
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest