- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Malibutomi
nagyúr
Hat mondjuk nem volt biztos hogy 2017 elejen jon a Vega, voltak akik most ev vegere tettek, emelle siman meghuzhatnak egy honappal elorehozott paperlaunch-ot - mint most az NV - mondjuk oktober kozepen, es november vegere kaphato a kartya.
Ez nem fel ev elorehozas, hanem 1 honap. -
törölt tag
Szerintem hülyeség lenne nekik várni, hisz így amennyiben nem paper launch lesz az egész, a karácsonyi piacon lehetne keresni valójuk. Friss, ropogós, mindenhol emlegetett termékekkel. Egy októberi rajt pedig azért kell ehhez, hogy OEM-ek komplett gépei is kikerüljenek a polcokra vele.
-
bozont
veterán
Simán elképzelhető hogy megvárták mit hoz az nV. Azért fél év nem kis idő, hogy csak úgy előrehozzák a megjelenést. Persze benne van hogy megint csak paperlaunch lesz és alig lehet vega-t kapni egy pár hónapig. De várjuk meg szerintem az első teszteteket. A Fury is elég jó lett volna ha kisebb csíkszélességen készül.
-
Ijk
nagyúr
Nyilván akkor meglesz karácsonyra az r390-em utódja. 4k-ra már lehetőleg HBM2-es vga-t szeretnék, és ha ez igaz akkor amd-nek lesz előbb.
Ez a hír pedig pont arra jó hogy aki amd-hez húz, az ne vásároljon be azonnal 1080-ból, mert akkor tényleg a kutya nem veszi majd a vegát, hbm2 ide vagy oda. -
-
stratova
veterán
Elég szépet ment GTX 1080 (éjjel futottam bele én is a tesztbe), ami külön érdekessége szerintem az eredménynek, hogy AotS egy kifejezetten memória szávszéligényigényes teszt és a korábbi csúcs kártyák ebben azért jobban el van eresztve. Érdekelne esetleg Abu véleménye, az eddigiek ismeretében mire vezethető vissza ez.
Tehát pl.:
GTX 1080 1733 MHz
8,873 GFLOPS, 277,280 GT/s, 110,912 vs. 320 GB/sTitan X 1139 MHz
6996 GFLOPS, 218,688 GT/s, 109,344 GP/s vs. 336 GB/s -
törölt tag
Nem tudom, részemről az utolsó AMD kártyámat, az 5770-et azért vettem meg, mert alacsony fogyasztás mellett (könnyebb volt hűteni) hozott jó teljesítményt. Ha ezen a vonalon maradnak, és nem az olyanokra koncentrálnak mint a DX12 meg a VR, akkor lehet, most is AMD kártyám van.
Az is látszik, hogy a maradék 70%-nak (vagy mennyi most az nVidia részesedése) sem azok a fő szempontjai, amivel az AMD el akarja adni a kártyáit. Széllel szemben pedig sosem érdemes.
-
prime77
aktív tag
Jól van! Ebben igazad van!
A Mass Effect üde kivétel!
De szerintem nálam tényleg az van,hogy kinőttem én ezekből.
Én most is csak a Call of Juarezzel játszom multiban!
Még az első rész.
2008 óta,és ott szinte a legjobb vagyok már.
Nem tudom megunni azt a játékot.
Nagyon szeretem a vadnyugati témájú dolgokat.
Na meg a Mafia 2 és Heroes 4 van még a gépemen.
A Trine 2 is sokáig lekötött.
És a Witcher 3 valami fantasztikus volt.
Alig várom a Blood and Wine-t. -
prime77
aktív tag
Ne haragudj de nekem ezek a játékok amiket említettél egyenlőek a nullával.
A Witcher 3 az más volt.
Csodás erdős terület,szép napsütés,lágy szellők.
Isteni az egész atmoszférája és hangok is,ahogy susognak a fák.
Nekem ez miatt is bejött.Sőt,szerintem ezért tetszett nagyon.
Hatalmas csodás bejárható terület,hegységek ,dús zöld növényzet.
Amiket írsz azok mind ilyen "sötét "gamek jórészt.
És tele van ilyennel a pc-s piac na meg a zombis játékok és az agyatlan fps gamek.
Szürke szar az összes játék.
Ez a Dark Souls jól nézne ki,de állandóan a halott környezetben kaszabolni.
Áhhhhhh.
GTA 5 hihetetlen rossz grafika,de legalább magyar felirat lenne rá.
Na meg nekem ez a "feka" vonal egyáltalán nem jön be.Ez a bajom a mafia 3-al is.
Tele van négerekkel "hey homie,hey homie".
Rühellem ezt a stílust mint ahogyan a rapet is amúgy.
A feketékkel semmi bajom,de ez a stílus.Ááááááá.
Hidd el,a kockáknak mindegy mi jön ki ,de én már tényleg csak a minőségi,újdonságot,változatosságot felmutató játékokat kedvelném.
A Witcher 3 az volt számomra.
Unalmas szürke ,ugyanarra a kaptafára kijövő játékok, ugyanazzal a hulladék grafikával.
Ott a Division is.
Bemutatón aránylag jó grafika,na végre ez már kicsit jobb mint eddig.
Aztán kijött egy lebutított szar graf.
Engem már nem kötnek le ezek az uncsi játékok.
Miért nem csinálnak egy vadnyugati témájú játékot?
Red Dead Redemptiont megcsinálhatnák.Egy kis újítás lenne a szörnyes ,zombies okádék unalmas játékok között. -
Malibutomi
nagyúr
Ez a 480-as kartya lesz, ugyanugy egy lepcsonyivel erosebb az elozo generacional mint NV oldalon. Csak az AMD a kisebb kartyakat hozza eloszor.
Mi ebben az atveres?A sajat kategoriajaban nezd, ez a 380 utodja, szoval sokkal tobbet gyorsul mint a 25% amit kovetelsz.
Ha majd jon 480x/490/490x/Fury2, azok is ratesznek az elodjukre a sajat kategoriajukban. -
füles_
őstag
Csak én érzem úgy hogy az AMD-nek 0 hátránya lesz abból hogy a 600 dolláros 1080-nak nem lesz X hónapig párja?Cserébe a teljes alsó kategóriában (Polaris11-R9 470/X) és a középkategória alsóbb (nyirbált Polaris10-480) részében egyedül fognak uralkodni hónapokig.Az 1070-nek meg méltó ellenfele lesz a 480X,ha netán gyengébb is lesz egy picit akkor olcsóbb lesz.És még megjegyeném hogy nem a felsőkategóriát hordják tonna számra az emberek,hanem az alsót és a középsőt
-
Ijk
nagyúr
Érdekesek ezek a találgatások hogy már megjelenés előtt tudják valamiről hogy megváltást hoz a piacra (ami most az NV) és a polarisról már egyesek tudni vélik hogy mekkora bukás. 390 jelenleg és a közeljövőben fullHD-n jóformán mindent elvisz, ha kijönnek egy kicsit jobb teljesítményű kártyával, sokkal kisebb fogyasztással és jobb árazással simán lehet jó vétel, mondjuk úgy a piac 80%-nak. 4k-ra pedig még az 1080 is kevés lesz, arra várni kell még 1-2 évet.
BeZol: HA te nem adsz 100k-nál többet vga-ra akkor nyugodtan szemezgethetsz még év végéig a 970-el és r390-el, legalábbis amíg nem jön az 1060.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új lapkáról és a két új VGA-ról ha nem is mindent, de már sokat lehet tudni.
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest