Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz Ijk #1014 üzenetére

Ez az, hogy a technológiák nem járnak mindig kéz a kézben sőt. Az alap még mindig a Full HD vagy a WQHD. A 4k az most "menő", de olyan hogy hardver alá még gyerek cipőben jár. Egyszerűen nem arra vannak fejlesztve a dolgok, se videókártya se játék.
    Most így gyorsan az ember beírja keresőbe, hogy 40" 4k monitor akkor szépen látszik, hogy nem kispályás összeg. Ergo nem sok embernek van, nem széles körű felhasználás, miért is fejlesztenének rá annyira. NV, AMD meg minden gyártó majd szépen lassan szórja rá a termékeket. Minden ilyen váltásnál az első "messiások" drágák voltak és a fejlődés lassú. Gyanús, hogy ezek a Pascal kártyák is egy "béta" fázisú 4k, VR felkészítők lesznek. Persze adjuk hozzá a grafikát. Elmegy 2k 60 fps, grafika tesz egy lépést, már csak 2k 30 fps majd szaggat már és akkor új csúcs kártyák, aztán meg már 4k is megy stb. Én is sok mindent elvárnék. Mennek az emberek itt az űrbe, de hogy se a Föld nincs rendben se a technológia nincs sehol. Ahol dolgozom fele részlegen nincs megfelelő térerő vagy egyáltalán nincs az S7 telefonnal. Meg lehetne sorolni mi nincs.

(Most költöztünk 8 hónapja új lakás (kivitelezés nevetségesen szakképzetlen, nemtörődöm munkára utal), minden dolgot újat vettünk, hagy ne mondjam mennyit csalódtam a márkás - egyébként látszik, hogy tömeg gyártott - termékekben, mert a minőség az sehol nincs, valami csóró műanyag ma már minden. A Samsung - egyébként nem olcsó - hűtőt 3x cseréltettük ki, mert sérülten hozták ki. Gondolná az ember, hogy kihozzák örül aztán akkora sérülés van rajta majdnem elsírtam magam és akkor már jó pár hete hűtő nélkül voltunk. Meg tudnék még sztorizni, de minek. Szóval elvár itt az ember sok mindent, de általában nem úgy jön össze.)

Új hozzászólás Aktív témák