Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Abu85
HÁZIGAZDA
Tudja a tököm már mi van.
 Én nem láttam, hogy a magyar kereskedők problémáztak volna a DX10.1-es GeForce-ok ellátásán. Persze ez nem jelent semmit, külföldön simán lehet hiány. GTX 200-as szériás GeForce-ot is lehet nálunk venni, de amcsiban már a legtöbb helyen out of stock. Ha az NV aszongya, hogy hiány van én elhiszem nekik, csak jobban tudják. 
Egyébként valószínű, hogy nem sok gyártósoron megy a munka, mert csak most lettek ténylegesen megoldva a problémák. Aztán nem tudjuk, hogy milyen az NV 40 nm-es lapkáinak a kihozatala. Sok az ismeretlen az egyenletben.
Manbal: Az azért túlzás. December végéig kétmillió lett leszállítva.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
 - HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
 - DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én nem láttam, hogy a magyar kereskedők problémáztak volna a DX10.1-es GeForce-ok ellátásán. Persze ez nem jelent semmit, külföldön simán lehet hiány. GTX 200-as szériás GeForce-ot is lehet nálunk venni, de amcsiban már a legtöbb helyen out of stock. Ha az NV aszongya, hogy hiány van én elhiszem nekik, csak jobban tudják.