- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Kerlek, ne keverd a DirectX-et az OpenCL-lel. Az egyik egy nagy rakas sz*r, legalabbis diagnosztikai szempontbol, a masik (OpenCL) meg egy joval konnyebben behatarolhato es sokkal megbizhatobban hasznalhato API. Amit az AIDA64 az OpenCL-rol mond, azt nyugodtan veheted keszpenznek -- de ha gondolod, tudod ellenorizni mas szoftverrel az infok pontossagat. Mar ha talalsz erre megfelelo szoftvert
"Ez lehet, de Carizzo igpu-ja köszönőviszonyban sincs, teljesítményben értem, mondjuk egy 390X-hez."
Kiveve, ha olyan feladatot kell GPU-val gyorsitani, amit az SVM segitsegevel gyorsabban vagy egyszerubben tudsz megoldani. Vannak olyan feladatok, amiknel oriasi kihivas a nem-SVM alapu GPGPU implementacio, pl. lancolt listak vagy bonyolult strukturak miatt. Az adatok ide-oda masolasa a device memory es a host memory kozott sem mindig trivialis, nem beszelve a nagy overheadrol. Meg van tehat a maga letjogosultsaga a relative lassu, de SVM-képes GPU-knak is; es persze hamarosan talan eljon az a nap is, amikor a "best of both worlds" APU-t is megkapjuk.
"Hadd kérdezzem már meg, te szándékosan írsz ékezet nélkül? Rohadt idegesítő."
En csak angol kiosztasu billentyuzetet hasznalok, mivel programozokent ezzel sokkal konnyebben tudok dolgozni. A napom nagy reszeben angolul beszelek ill. irok-olvasok, emiatt szoba sem johet a magyar billentyuzet. Es igen, tudom, hogy at lehet kapcsolni magyar kiosztasra, es tudom, hogy mekkora rohadek magyar vagyok, hogy nem hasznalok ekezetet, de igazsag szerint egyszerubb lenne nekem angolul irogatni a magyar forumokba is, tehat vedd ugy, hogy mar azzal, hogy ekezet nelkul irok magyarul is megeroltetem magam a nyajas olvasokozonsegre valo tekintettel
Ha valakit ez idegesit, azzal nem tudok mit kezdeni, engem is sok minden idegesit, megsem teszem szova minden egyes embernel, hogy kiben mi idegel
Pedig vannak koztuk prominens forumozok is
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat az INDE kivezetésével visszaállít minden eredeti fejlesztőkörnyezetet.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Arena Breakout: Infinite
- Melyik tápegységet vegyem?
- Biliárd és snooker topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest