Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Carlos Padre

üzenetére
						Ja, értem, tehát ha valaki konkrét tényekre kérdez rá, az "felborítja a bábukat és a táblára szarik", ha viszont valaki ezek nélkül személyeskedik, az sakknagymester.
 - 

válasz

Carlos Padre

üzenetére
						Ahogy látom, érveid azok továbbra sincsenek

Tényleg ennyire nem tellik, hogy beismerd a nyilvánvalót, hogy teljesen hülyeségeket beszéltél egy olyan témáról, amit jól láthatóan nem igazán ismersz?
Rossz látni, ahogy alázod magad.
 - 

válasz

Carlos Padre

üzenetére
						Miért a felsőhöz?
Mert a playstationösök között a PS5-ösök hova fognak tartozni? A közepéhez vagy az aljához?

Egyébként azóta is várok tőled egy számot ám, mert tudom, hogy baromi nagy szakértője vagy a szerzői jognak, hiszen ott is baromi nagy szád volt meg a belémszállás ott is ment, egészen addig, amig konkrétumokat nem kellett mondani, mert akkor aztán hirtelen baromi nagy lett a csönd

- 

Wesder
titán
válasz

Carlos Padre

üzenetére
						Magyaràzhatod nekik. Ameddig lesz erősebb PC konfig, mint az aktuàlis konzolgeneràció, mindig a konzol fogja visszafogni a PC-t. Egy mustàrosnak ezt hiàba magyaràzod.
 - 

Sinesol
veterán
válasz

Carlos Padre

üzenetére
						Ez régebben volt igaz, de ma már szinte nem lesz különbség. Mint mondtam pl. az új Xbox api nem csak hasonló, hanem tökugyanaz, mint ami PC-n is lesz, szóval nem lesz túl nagy lemaradás.
 - 

BoneDragon
veterán
válasz

Carlos Padre

üzenetére
						Jó, neked neked nem lehet irni semmit, tudjuk a vonzódásod a ps felé. Nincs is ezzel semmi baj, csak kicsit elvakult vagy. 150-ből raktam össze 3 hete egy gépet, szarrá alázza mindenben a ps-t. Miben is nem lehet lenyomni egy 10 évvel ezelőtti hardvert? Ne viccelj már. Azért mert van rá 5 excluziv cim amiből a szart is kipréselték?
Én is lefáradtam már ettől a témától. - 

saelin
veterán
válasz

Carlos Padre

üzenetére
						Kezdek lefáradni ettől a témától.
 Kezd átmenni sárdobálásba.  - 

BoneDragon
veterán
válasz

Carlos Padre

üzenetére
						"Középkategóriás gép meg nem fogja hozni az új konzolok teljesítményét"
Nagyjából 1 évig ez igaz is lesz. Olyan hardverekről beszélünk, amik fél év után elavultnak számitanak annyira fejlődik ez az iparág. Miért nem fejlődik a pc? Lásd elavult konzolok. K*rva sok pénz van abban, hogy ez igy is maradjon. Ezek tények, de úgyis lesz valami okoska aki ezt megpróbálja cáfolni, mert nem látja a fától az erdőt.
Ha a pc teljesen elhatárolódna a konzoloktól (sajnos ellenkező irányba tartunk) és nem lennének multiplatform cimek, csak kifejezetten pc-re fejlesztések a nagyobb cégektől, akkor lenne itt nemulass... Viszont itt meg jön az, hogy ezeregy féle hardver van pc-re és b*sznak a cégek optimalizálni.
Lehet csodálni ezeket a videókat, de ha ilyen szinten akarna egy cég lefejleszteni egy játékot, nem 5-6 évig tartana, hanem mondjuk 9-10.
Én szeretem a ps-t, de egyik nap raktam el a szekrénybe, már azon is gondolkodom, hogy eladom. Most fejlesztettem gépet és annyival kényelmesebb, jobb számomra. Ezt a luxust, hogy bármit csinálhatok játék közben, nem tudja visszaadni a konzol. - 

Wesder
titán
válasz

Carlos Padre

üzenetére
						Akkor lenne újabb térvesztése a PC-nek, ha a PS5-ből több fog fogyni, mint a PS5-ből, vagy ha az MS olyat tud mutatni az SX-el hogy PC helyett azt vegyék az emberek.
Mindkettőre kevés esélyt làtok, de az elsőre többet. - 

saelin
veterán
válasz

Carlos Padre

üzenetére
						Nincs itt semmi olyan. Az EX címek jól fognak kinézni mint ahogy eddig is, a multiplat címek pedig úgy lesznek megírva, hogy Pc-n is jól fussanak. Ez az időszak meg max tart valameddig, aztán megint elhúz a PC a PI-csába.
 - 

válasz

Carlos Padre

üzenetére
						Parancsolsz?
 - 

válasz

Carlos Padre

üzenetére
						De hát éppen az előbb írtad, hogy azok jól tömörödnek. Mert az a több TB az csak és kizárólag tömény háromszögadat, abban nincs semmi más, se szín, se textúra, se semmi, csak háromszögenként számoltam egy vertex-szel (single precision floattal) meg három 32 bites vertexindex-szel (és akkor itt látom is, hogy sikeresen elszámoltam, mert az 192 bit / 24 byte, szóval kétszámilliárd háromszög az ilyen alsó becsléssel is 5 TB - csak a háromszögek).
 - 

válasz

Carlos Padre

üzenetére
						Nem tudom, van-e nálad bármi asset, ahol meg tudod nézni, hogy a végleges exportban hány bit/byte jut egy háromszögre, de érdekelne, hogy mennyi jön ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
 - Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
 - CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest