Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dyingsoul

  veterán

  válasz Synthwave #7 üzenetére

  Rossz modelleket? Kb mindegyikből az aktuális mainstream modelleket választottam... Roccat Kone, Razer Deathadder és Logitech G703... Ezek rossz modellek mikor ezek a legnépszerűbbek és mindegyik 25-30k körül ment? Akkor áruld el kérlek mi a jó modell...

  Ezek közül a legsilányabb egyébként a Roccat volt, azt tényleg bánom, hogy megvettem... Egy hét alatt tönkrement a szenzora... Visszaküldtem gariztatni és kb másfél hónapig odavolt, kiváló élmény volt. Aztán később a középső egérgörgő kattja halt meg és még nem tudom mi baja lett, már régóta a szekrényben van.
  A Deathaddernek a középső görgős kattja nem működik, a bal egérgomb néha duplaklikkel és a hangja is kicsit fura, a hüvelykujjas gombja pedig recseg, kattan, nehéz benyomni néha de az legalább működik.
  G703 most tért vissza gariból... Most a bal klikkje ellenállóbbnak tűnik. De mikor vezetéknélküli módban használom akkor alacsony akksinál ismét tud dupla bal klikkelni néha.

  [ Szerkesztve ]

  - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés