Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Látom képtelen vagy felfogni, hogy miről is szól a cikk. Gratulálok. Nem baj, hogy ugyanazt írták mind a két helyen, csak itt félreértelmezhetően van megfogalmazva. Te meg képetelen vagy értelmezni. Csak arról károgsz, hogy hitelesség és ha már a beszmac-en van egy cikk az persze csak hiteletelen lehet. Miért?? Mert alma azért- Neked minden ami alma az vagy sz@r vagy hiteltelen vagy tuti, hogy hazudnak. Egy elvakult anti fanboy vagy ugyanolyan, mint a sok hülye apple fanboy, de képtelen vagy ezt is felfogni.
He nem lennél ilyen szemellenzős akkor talán azt is képes lennél felfogni, hogy én mit írtam, mert azt is félre értelmezted. Szerintem szándékosan. De hát ezt már megszokhattuk az ilyenektől, mint te.
Arról már ne is beszéljünk, hogy a beszmac nem kereskedő csak egy szakmai hírportál ahogy az itcafe is. És ott leközlik azt is ha az apple valamit nagyon elb@sz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest