- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Látom képtelen vagy felfogni, hogy miről is szól a cikk. Gratulálok. Nem baj, hogy ugyanazt írták mind a két helyen, csak itt félreértelmezhetően van megfogalmazva. Te meg képetelen vagy értelmezni. Csak arról károgsz, hogy hitelesség és ha már a beszmac-en van egy cikk az persze csak hiteletelen lehet. Miért?? Mert alma azért- Neked minden ami alma az vagy sz@r vagy hiteltelen vagy tuti, hogy hazudnak. Egy elvakult anti fanboy vagy ugyanolyan, mint a sok hülye apple fanboy, de képtelen vagy ezt is felfogni.
He nem lennél ilyen szemellenzős akkor talán azt is képes lennél felfogni, hogy én mit írtam, mert azt is félre értelmezted. Szerintem szándékosan. De hát ezt már megszokhattuk az ilyenektől, mint te.
Arról már ne is beszéljünk, hogy a beszmac nem kereskedő csak egy szakmai hírportál ahogy az itcafe is. És ott leközlik azt is ha az apple valamit nagyon elb@sz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest