Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Nekem az Office for Mac pedig működött, igaz korábbi formátumba kellett menteni. A dolgot én sem értettem egyébként. Példaként hoztam fel, de akkor maradjunk az egyszerű irodai munkánál.

(#37) buvartacsko : Nem tudom ezt miből vontad le, de rossz irányba gondolkodsz. Ha kicsit tovább gondolkodsz és feltételezzük, hogy több fejlesztő is hasonlóan fog viselkedni a jövőben, akkor bizony kevés érv marad egy mac gép vásárlása mellett ha munkáról van szó. CAD vonalon sokan kedvelik mai napig és használják is (ArchiCAD, Rhino, Grasshoppers, C4D stb.). Láttam rá példákat idehaza és külföldön is. Fejlesztők is használják, amíg fejlesztenek rá, de utána már náluk is okafogyottá válik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest