- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eGPU tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
válasz
Dr. Akula #59 üzenetére
Ezt jó lenne ha nem kevernéd ide, mert egyrészt hazugság ebben a formában, másrészt nem ide tartozik holott akivel szemben ez a mondat elhangzott az nagyon is megérdemelte, mert ő aztán valóban arrogáns volt.
Az Apple-nek már voltak hasonló húzásai korábban is. Egy ideig közeledtek az általános PC platformhoz, de most megint visszafordulnak. Ez az ő dolguk, egyenlőre még azt hiszik nem fog nekik sokba kerülni.
-
Raysen623
veterán
Nekem az Office for Mac pedig működött, igaz korábbi formátumba kellett menteni. A dolgot én sem értettem egyébként. Példaként hoztam fel, de akkor maradjunk az egyszerű irodai munkánál.
(#37) buvartacsko : Nem tudom ezt miből vontad le, de rossz irányba gondolkodsz. Ha kicsit tovább gondolkodsz és feltételezzük, hogy több fejlesztő is hasonlóan fog viselkedni a jövőben, akkor bizony kevés érv marad egy mac gép vásárlása mellett ha munkáról van szó. CAD vonalon sokan kedvelik mai napig és használják is (ArchiCAD, Rhino, Grasshoppers, C4D stb.). Láttam rá példákat idehaza és külföldön is. Fejlesztők is használják, amíg fejlesztenek rá, de utána már náluk is okafogyottá válik.
-
Raysen623
veterán
Nem igazán értem almáék eme döntését, de még azt sem mit akarnak ezzel a Metal API-val elérni. Az Autodesk ugye nem támogatja olyan rég az OSX-et, míg a GS ezt szinte a kezdetek óta megteszi, Adobe-ról nem is beszélve. Eddig volt vonzereje egy Mac-nek ha munkáról volt szó, ezután így hogyan lesz? Hova akarnak ezzel eljutni? Feladják a számítógép üzletágukat emiatt? Mert így az OSX nem lesz jó semmire táblázatkezelés és word cuccokat leszámítva, de azért nem fognak az emberek mac-et venni.
Egyszer régen Jobs belerohant ebbe a falba a túl zárt rendszerrel, Tim meg ezt ismét elkövetni látszik.
MS meg szépen meg fogja ezt ismét köszönni nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest