Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zimi1991
aktív tag
válasz
Oliverda #546 üzenetére
Ne haragudj de mindenhol más eredményeket írnak de kb mindenhol az AMD jön ki rosszabbúl.
Akkor ugyan melyik mond teljesen igazat?
Mióta itt osztom az igét azóta elkezdtem nézegetni a teszteket és egyre jobbna kezdek a felé hajlani, hogy teljesen el kell felejteni az AMD-t, kivéve APUban.
Ha most épít az ember egy új gépet össze akkor nekem világosnak tűnik, hogy intelt kell venni de lécci ezért ne kövezzetek meg pls. -
peti_s
addikt
Jó lenne ha nem vennétek ki, nincs sok olyan játék ami 6+ magot is használ.
Amúgy természetesen köszönöm a tesztet, hiánypótló volt, de ami még lehetne szvsz a tesztekben, az az alulfeszelés. Engem nagyon érdekelne, h pl. a 8320 mekkora feszültségen megy még stabilan gyári órajel mellett, ugyanis, azt az 1,35 V-t rengetegnek tartom. Illetve, pár Aida64 tesztnek is, (én leginkább a CPU Queen-nek) sztem még páran örülnénk.
~300 hsz-t elolvastam, kár h sokan nem emlékeznek, hogy az Intel Pentium D-s időkben hova állt a zászló. Szerintem egyébként egyáltalán nem rossz a Vishera, tuti h inkább vennék egy 6 magos AMD-t, mint egy 2 magos Intelt.
-
siriq
őstag
válasz
Oliverda #131 üzenetére
Ha erdemben szeretnel jatszani a BF3-al akkor 800x600 tol egeszen 1600x1200 ig szoktak hasznalni a felbontast(low-ban). Az, hogy egy teszt oldal kimaxol mindent az egy dolog. Nalam 1400x1050 vagy 1280x 1024 ben megy a jatek. latszik is az amd procin mennyire gyenge. Inteles tarsaim kozel fix 100 fps el(gyengebb vagy hasonlo teljesitmenyu vga-val) jatszanak es meg streamelik a jatekot, amig en nem tudom megtenni csak drasztikus fps csokkenessel.
egyebkent regi clan tarsam 800x600-t favorizalja. Extreme low-ban. -
LuzZzer
tag
Azért írtam, hogy nálam. Átlag felhasználó nem sűrűn renderel, enkódól bármit, pláne egy középkategóriás processzorral. Játszik, filmetnéz max. tömörít. Továbbá nincs egyszállas teszt se, és a listában az egyetlen 2 magos az i3. Nálam akkor is ő lesz a nyerő, játékos budget pc-be szerintem kiváló választás.
-
miért nem raktok ki egy formot, amibe a kedves olvasók maguk írhatják az árakat, és kiszámolja az ár / teljesítményt?
amúgy a cikk érdekes volt, ahogy elnézem, a játékon (és persze a fogyasztáson) kívül többé-kevésbé felzárkóztak a Vishera-alapú processzorok. a 6000-es széria egyáltalán nem hülyeség, ha kiegyensúlyozott teljesítmény kell, visszafogott áron.
a játéktesztekkel viszont van némi gondom. milyen scene-eket mértek? pl. a crysis warhead, amikor nagy lövöldözés / robbantgatás van, borzalmasan CPU-limites, ehhez képest a tesztben fullHD-ben az összes processzor ugyanannyit ment. a warhead akkor ilyen szép GPU limites, amikor sétál az ember a dzsungelben, és nézegeti a bogarakat, vagy nemt'om, létezik-e hozzá flyby típusú benchmark, azok még ilyenek.
-
TTomax
félisten
válasz
Oliverda #131 üzenetére
Igen értem amit írsz,de az tény,hogy a 7970 nem elég minden játékhoz az ultrára...illetve vannak olyan játékok ahol meg nem célszerű magas grafikai beállítást használni,de ettől a processzorigény megmarad...
Vennék én nagyon szívesen AMD processzort,mert én sem vagyok a saját pénzem ellensége,de... kb 3éve vettem az i7 930at... ahogy elnézegetem ez az FX kb annyit hoz mint az i7 clktoclk... okay az i7em 4Ghzen megy csak ez jobban menne... de még mindig nem alternatíva sajnos...
(#140) MZperX75
A 7970em még most is itt pihen a dobozába nálam...annyira "csúcs" volt... egy 120Hz-es 2D desktopon villogva elhasalt... na de ez egy másik történet.... -
Johnny001
senior tag
-
Dr. Romano
veterán
A srác észrevette, hogy ha játékot streamel, akkor az FX lényegesen jobban szerepel az Inteleknél + más -nem a hagyományos tesztjátékokban játékokban pl. Trine 2 és még pár amit bemutat- magasabb felbontásoknál elveri alapból is a konkurenciát.
Főleg a stream részre lennék kíváncsi, hogy valóban jobb e az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest