Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Érdekes a CD-DVD gombáról még nem írtatok. Nekem és cimborámnak CD-i kb 10-15 év után sorra halnak meg nagyfokú barnulással együtt. Nála igényesebben archiváló arcot még nem láttam de tényleg. Többször hallottam már, hogy ezt egy gombafaj okozza, mely tönkreteszi a rétegeket. Nálam is a régi CD-k ugyan arra a sorsra jutnak. Sajnos.
A DVD-k esetében még nem tapasztaltam egyelőre ilyet, de kérdés hogy 10-20 év múlva mi várható... Ráadásul ugye sokkal nagyobb az adatsűrűség, félő hogy könnyebben károsodik az adatszerkezet rajta.
Szerintem is a legjobb megoldás a fő adatokat valamilyen szerveren tárolni, az otthoni vinyó mellett. Erre kiváló pl a dropbox a maga 2.5 GB free tárhelyével, és nagyon szép felületével, segédprogival. Titkosítva tárolható nyugodt szívvel az adat rajta... bár én úgy vagyok vele, ha valaki olyan abberált hogy olvasgatja a titkos régi naplómat, vagy családi fotókat esetleg home szex videóimat nézegeti a volt iskolaigazgatónőmmel (nemám
)... akkor tegye
Programokat / filmeket kevésbé sajnálok a mai torrent világában, nem nagy érvágás. Családi fotók meg videók már neccesebek... de erre a duplavinyós tárolás kiváló szerintem. Egyik a nagyinál
Összegezve, még mindig sokkal ritkább szerintem egy SMART előjelek/fizikai crash nélküli vinyóhalál, mint a lemezek öregedése, begombásodása. Dupla vinyó a legjobb megoldás és kész!
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Fotó állvány eladó