Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
lásd #25, amúgy meg erre már régesrég azt hozom fel példaként, hogy anno egy SP1-es XP-t virtuális gépen friss installal bebootolva kitettünk a netre és két hét után is ott futott, semmi nem történt. szóval, aki egy friss Windows-t szétfertőz egy órán belül, az....... most ide mit kell írni?
#26: OMG, most jön az, hogy még a Windows Update-ig sem jut el, máris "befertőzödik"...
szerintem hit user to continue.
-
törölt tag
Hát akkor tán próbálj meg gyári, hackmentes telepítőlemezeket használni...
Egyébként anno még Windows 2000-em volt, és egy vírusirtó nagyon kibabrált velem. Azóta nem használok sem víruskeresőt, sem trojankeresőt, sem semmi kutyafülét.
Egyetlen egyszer volt vírusom, haver leül a gép elé, warez egyből, felugró ablak, tölti az exe-t és lefuttatja. 3 perc alatt szedtem le, registryből kipucoltam. Aztán kettéfejeltem a gyereket, semmi gond.
Más ilyen gond a gépemen soha nem volt. Érdekes viszont, hogy akárhány helyen vagyok, ahol idióta a user, hiába van 8 víruskereső és 3 tűzfal, tiszta trágya a gép. A hülyeség ellen ugyanis nincs orvosság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Mobilinternet
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest