Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
Új hozzászólás Aktív témák
-
superfinest
tag
Sziasztok!
Látom elég kihalt a fórum, de van egy olyan gondom, hogy játszok a játékkal kb. fél órát és utánna veszettül el kezd szaggatni.
Mi lehet a gond?
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az Avatarral kapcsolatban, ugyanis elakadtam benne...
Most játszom először és jelenleg az emberekkel vagyok ( őket választottam amikor el kellett döntenem, hogy melyik oldalra álljak, ha végigvittem velük, akkor a Navikkal szeretném folytatni, mert mindkét oldal érdekel, de ez most lényegtelen... ).Na most van egy olyan küldetés, aminek neve: "Shadows of a Shard" ( Track the Shard ), na én itt akadtam meg, mert nem tudom, hogy mit kéne tennem...
Elmegyek a térképen megjelölt helyre, felderítem a helyszínt, aztán ennyi, nem tudok tovább lépni, mert a feladat még nincs kész. Nagyon örülnék neki, ha tudna valaki segíteni ebben.Illetve volna még egy kérdésem:
Nekem a gép egy Pioneer 5.1-es házimozi erősítőre van kötve a kompozit (RCA) kimeneten keresztül. Minden egyes program vagy játék tökéletesen kiadja a hangot az erősítőre, az Avatar viszont nem. Csak akkor van hangja a játéknak, ha bedugom az előlapi csatlakozóba ( vagy hátra a „normál” hangszóró kimenetbe, teljesen mindegy…) a fejhallgatómat és azon keresztül hallom a hangját. Nem értem, hogy ez mitől lehet, ilyet még nem tapasztaltam semmi mással. Egyszerűen nem ad ki hangot a digitális kimenetre és a játékon belül sem találtam semmiféle beállítási lehetőséget ezzel kapcsolatban. Szóval mi lehet a gond?
Mindenből a legfrissebb driverek vannak fent ( alaplap, VGA, directx 2010 februári ). A Realtek driver a 2.44-es, ebből nem tudom van-e újabb, de utána nézek. A gépen Windows 7 Ultimate 64-bit fut.
-
fLeSs
nagyúr
a bajom a következő ezzel a játékkal.
betöltöm az állásodat, játszok a játékkal, felfedezek rengeteg területet aztán mondjuk meghalok. ha ezután azonnal visszatöltöm az állást akkor oda rak a játék ahol abbahagytam, ha viszont újraindítom a játékot akkor megint a te állásod töltődik be mintha semmi sem történt volna.egy olyan helyen akarom kezdeni a játékot miután betöltöm az elmentett állást ahol az erdőben vagyok, egy vízesés alatt állok és azok a kutyák kergetnek. ezt a részt jó lenne tesztelni.
-
csoli31
aktív tag
Inkább akkor már a Crysis (amúgy is egy gépigényes játék). Ezzel aztán, meg is tudja izzasztani a vga-kat.

-
fLeSs
nagyúr
tudna nekem küldeni vki egy mentett állást amivel már az erdőben tart hogy videokártyákat tesztelhessek a játékkal?
-
pc-eye
tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy a játékban mért késik az irányítás? Pl.
elfele húzom az egeret és semmi de 5 mp után már felviszi magától úgy hogy nem húzom.Légyszi segítsetek.Előre is kösz! -
Devid_81
félisten
Ez erdekes lesz, de egy kap egy eselyt.
-
ChromeX
addikt
válasz
Blood Mage
üzenetére
jah megéri nekem is egy délutánig szedte de mindenkinek, akik irtak abba a topicba.
a sztorival biztos jo lesz, de azért tartsuk szem elött hogy akkor is csak egy filmből játék és valamikkel ki kell tölteni tehát szerintem a story lesz a leggyengébb bár ki tudja lehet hogy jol áthozzák a filmet amit én NAGYON várok.
-
Nekem felemás érzésem volt a demo után, lehet a sztori hiányzott nagyon.
-
Zolás
addikt
Én elsőre azt hittem hogy meghalt a gépem tőle véletlen bekapcsoltam a 3d-t

Mindent fullra rakva pár helyen megfogta a gépemet de szinte végig gyönyörű. Kár hogy nem lehet a karaktert kihagyva screenshotot csinálni már meglenne a háttérképem
Az irányitás viszont szerintem szörnyű. Ezt az egyet nagyon eltolták.... -
ChromeX
addikt
válasz
Blood Mage
üzenetére
letoltam 2x a demot már amikor kijött és nekem a demo! 8/10
az optimalizáltság pedig szerintem csillagos 5ös. és mellé még szép is, nagyon bejött -
HardRic
addikt
Nagyon jónak néz ki. Egy próbát megér. Mármint 360-on.
-
Gordiann
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
ób*zmeg .........hülyegyerek
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
gondolom te is valami napiszaros lehetsz...

-
Zolás
addikt
válasz
Blood Mage
üzenetére
Én is csak most láttam hogy van demó. De nekem mindjárt ideér
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Blood Mage
senior tag
Már töltöm is a demót !
Nekem nagyon bejön a videók alapján... -
Ice!?
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Itt nem divat elsőzni.

-
TazLeacher
nagyúr
Így elsőre nagyon bejött, pedig filmes játék.
Egy jó coop móddal nálam már befutó is lehetne.
-
sTERNI
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
és kit érdekel?

Ez a nézet már a dead space-ben sem jött be, meg kéne hagyni a konzolosoknak .

Amúgy nem lenne csúnya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Elmegyek a térképen megjelölt helyre, felderítem a helyszínt, aztán ennyi, nem tudok tovább lépni, mert a feladat még nincs kész. Nagyon örülnék neki, ha tudna valaki segíteni ebben.

elfele húzom az egeret és semmi de 5 mp után már felviszi magától úgy hogy nem húzom.Légyszi segítsetek.Előre is kösz!