Hirdetés
- Új vertikális egeret dob piacra a Logitech
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Pontosan, utcai autónál ennek a közelében sem vagy (lehetsz) sokszor még erős fékezésnél sem. Érdekesség képpen, anno a Mazda csinált az MX5 NC-ből egy "1g suspension package" verziót USA-ban stock class autox-re. Ott a próbaév után betiltották a stock-ban való versenyzést az ilyen autóval (hiába sima utcai és itthon is van jópár NC ilyen setup-pal), mivel az autó az engedélyezett utcai gumikkal is közel 0.9g-t tudott padon, ami bő 10%-kal volt több bármely más konkurensnél.
Szerk.: slickeken módosított, de még utcán használható rx-8-ak tudnak 1.4 körül.
-
Ribi
nagyúr
Szimulátorokban szerintem a szék mozgásnak 2 értelme van: 1 részt az erőhatások szimulálása, de több haszna szerintem inkább az autó visszajelzése. Szimulátorban pl. rohadtul nem tudod, hogy mikor kezd kifordulni az autó hátulja, csak ha már bőven látszik, de akkor sokszor késő. De lehet csak én hiszem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Különleges, egyedi fejlesztésű szimulátort mutatunk be, mely egy kreatív magyar csapat munkája.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest