- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Nekem lemezes játékom van, és egy 7090Ft-os pre-order érhető el számomra a weblapon.
Ez gondolom a 20$/20€ változat magyarban. Viszont PS4 verzió, de én rendelkezem PS5
konzollal, szóval inkább arra venném meg, de azt nem látom preorderben. Viszont ha a konzolon megyek a játékra akkor 27490Ft -t ír.Egyébként én se látom már store-ban az alapverziót megvehetőként.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Webstore is errort ír alap kiadásra.Ezért:
"Pre-order at PS Store any time before launch and you’ll get access to download the PS4 version of Ghost of Tsushima immediately, so you can start experiencing the main game early and transfer your progress to pick up where you left off when the Director’s Cut launches in August. "
Preordernél az alap PS4 verzióhoz azonnal hozzáférést kapunk a játékhoz, majd augusztusban a DC contenthez.
-
Wesder
titán
válasz
Bluverkill #14 üzenetére
Mobil app nekem màr csak a DC-t mutatja.
-
Wesder
titán
Az alapverzió meg lekerült a storeból?
Az igen Sony... Hozod a formàd. -
kovsol
titán
Lemezes verzióval rendelkezőknek is él a kedvezmény?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolesz967 #8 üzenetére
Ha érdekel az új sztori, meg kell venne a Director's Cut-ot. Mivel neked megvan az alapjáték így 20 dollárt kell fizetned.
-
Bad Pritt
félisten
Persze, csak te is tudod, hogy az embereket már az is megkavarja néha, ha egy betű eltérés van két verzió neve között.
Az Xbox topikban is akadt pár melyik verziót vegyem kérdés, pedig hülyebiztosnak tűnnek a bazi nagy feliratok minden játék mellett, a PS5-nél meg állandó téma volt egy időben. Ennél a dlc-nél is frekventált téma lesz a hogyan töltsem le csak a dlc-t, ha az alapjáték megvan. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolesz967 #3 üzenetére
Nincs külön DLC. Ha kell az új sztori részlet, meg kell venned Director's Cut-ot.
Ha megvan alapjáték PS4-re, akkor 20 dollárt kell fizetned és megkapod az új változatot.
Ha PS4-re meglesz a Director's Cut, akkor PS5-re 10 dollárért megkapot.
Ha pedig sima alap verziód van PS4-re, akkor a PS5-ös DC-t 30 dollárért kapod meg.
-
zsolesz967
aktív tag
Az alap játék meg van, engem csak a Dlc érdekel.Augusztusban azért kijön pár játék még,ott a Kenya,Godfall Ps4-re.Lehet válogatni.
-
Elhozhatnák pc -re is mint ahogy már tették pár PS játékkal is
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új kiadásban megkapjuk a pletykált új sztori részletet, amelyben egy szomszédos szigetre látogatunk el.
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest