Új hozzászólás Aktív témák
-
Objektíve az a mély jó, ami nincs se kiemeltve, se visszafogva. Az M40X meg nem ilyen (mérések szerint sem). Én meg szubjektíve azt a mélyet szeretem, ami ilyen (azaz objektív jó, vagy legalábbis közel van hozzá), ezért számomra természetellenes az M40X mélye, ennyi. Másnak meg más a preferenciája. Az egész onnan indult, hogy a cikkben le lett írva, hogy neutrális hangja van a M40X-nek, ami ugye nem igaz, lásd a korábbi mérés linket.
Mély meg akkor elég, mikor a zeneszerző, az együttes, a hangmérnök gondolja, és nem akkor mikor te mondod.
Ez egy teljesen másik kontextus. Eddig egy fejhallgató karakteréről volt szó, nem adott hanganyag karakteréről.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
törölt tag
Ha már mérések: nem az a lényeg, hogy egy folyamatos jelre milyen görbét rajzol ki, hanem hogy milyen a válaszideje és lecsengése a membránnak. Ezt meg marha kevesen mérik igazából (a Goldenears mért ilyesmiket, de általában csak drágább cuccoknál). De az simán lehet, hogy folyamatos jelnél viszonylag egyenletes hangot ad, de aztán meg alig tud megállni a membrán, és tovább/többnek hallod a basszust.
-
Én nem nevezném azt minimálisnak, de a mérték megnevezése már részletkérdés. Ahhoz képest tényleg minimális, hogy mennyi nagyon V, vagy inkább U karakterű fejhallgató van a piacon.
Alapvetően nincs semmi gond az M40X-szel, sőt, tök jó füles. Csak ne hangozzon már el róla olyan, ami nem igaz. Meg amúgy a karakter se minden, nem attól lesz ugye jó egy füles, hogy semleges.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB