Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
A gond nem veled van. Nem akarok személyeskedni, de ez ahogy látom, nem a te világod. Főleg csak kötözködsz a történettel, miközben semmi konkrétat nem mondassz (de szeretnél, csak nem tudsz ahogy leszüröm). Bocs, de nekem töbszöri átolvasásra is csak ez jön le.
Az, hogy tudod, mi lessz a vége: az írott és játszott művek 75%-ban (az adat nem vicc, ha eszembe jut, linket is keresek) ugyanez a helyzet. Ha csak a fantasy műveket vesszük, az adat 90% fölötti értékkel rendelkezik. Nem is ez a lényeg. Hanem a tálalás.
Mellékesen, ha annyira klisés a történet, és ha van időd, szivesen várok egy spoileres elemzést és jövendölést!
-
rodrigez
senior tag
Valóban nem ma kezdtem.
Van egy jó 20 év rajongás és pár terrabájt anime a hátam mögött és remélem ugyanennyi előttem.
Szerintem mindent a helyén kell kezelni. Én nem összehasonlítottam az általam felsoroltakkal, mert nem is lehetne, műfajukban totál eltérő alkotások. Az FMA, legyen az az eredeti anime ami nem követi egy idő után a manga vonalat, vagy a Brotherhood, közel tökéletes alkotások. Sokkal elgondolkodtatóbbak, szerethetőbb karakterek vannak benne, stb. De a Shingeki meg azt adja amit régóta más nem. Izgalmat, brutális képi világot, mindenfajta cenzúra nélkül. Nem félnek kinyírni megszeretett szereplőket, akikről azt gondoltad, hogy végigkísérik majd a teljes sorozatot. Vehetjük úgy is, hogy ez egy Naruto vagy egy Bleach, mindenféle humor és könnyedség nélkül. Számomra a története ebben a stílusban nagyon jó és nem is érzem vontatottnak, mert ebből a mangát direkt nem is olvastam. Ezért az eddig leadott epizódok egyáltalán nem tűntek filleresnek, de legalábbis nem úgy mint az előbb említett 2 anime sokszor több 10 részen át tartó agymenéses arc-jai. Jól belesimulnak a történetbe, nem lassítja, nem teszi unalmassá. Ha már időt kell nyerni a rajzolóknak, akkor inkább tegyék így, mint egy fél éves 3 óra alatt kitalált sztorivonallal. Sajna manapság igen kevéske a felhozatal a minőségi munkákból és abból kimagaslik. A heti egy epizód persze irritáló lehet, na de melyik jó anime esetben nem?? Én sokszor heteket várok és inkább egyben nézek meg 5-6 epizódot. Azt már látom, hogy a trend nem abba az irányba megy, hogy a közeljövőben kapjunk olyan komplex és hosszú alkotásokat mint amilyen a Monster is volt. Szerintem ez most nem eladható sajnos. Jó lenne látni egy GitS folytatást vagy hasonló témájú sorozatot vagy filmet. Lassan azon kapom magam, hogy többször nézek meg régi Studio Ghibli alkotásokat, mint esélyt adnék az újaknak... -
oriic
HÁZIGAZDA
".nagyon jo lett vna az alapötlet de mas studiora kellett vna bizni a megvalositast mert ez igy elég üres volt."
Nekem nem, neked igen. Innentől nem nagyon érdekel mit mondasz.
Meg te aztán nagyon meg tudod mondani hogy mi lesz a vége, amikor még a manga is folyamatosan jön ki. De te már tudod... No comment. -
Mister_X
nagyúr
Megnézte. Éppen azért kíváncsi, hogy mi lesz annak a Shingeki no Kyojinnak a vége, ami már 6-7 rész után sejthető.
Én sem tartom nagyra a sorozatot, sőt, agyon van hype-olva, a sok filler meg a nézővel való kicseszés (a legjobbkor jövő "folytatjuk" felirat) ront rajta. Ha egyben néztem volna meg az egészet, akkor nem lenne semmi bajom, de így, hogy mindig egy teljes hetet kellett várni...
-
rodrigez
senior tag
Ennyi erővel ne nézz meg egy 70+ részes Monster-t sem, mert minden részben ugyanazt a sorozatgyilkost üldözik és lehet tudni, hogy a végén elkapják. Bár gőzöm sincs honnan tudhattál a 6-7. rész környékén szinte mindent, mikor kb. még a legvégén is derültek ki előtte nem igen sejthető dolgok... Na mindegy. Szerintem műfajában üde színfolt, egyáltalán nem érzem összecsapott munkának, messze kimagaslik az utóbbi évek dögunalmas és klisés, high school-os témájú shounen felhozatalából. Tisztelet a kivételnek: Fullmetal Alchemist - Brotherhood, Gintama, Soul Eater, Code Geass és még pár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Van egy jó 20 év rajongás és pár terrabájt anime a hátam mögött és remélem ugyanennyi előttem.