Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
SPOILER
Ja hogy az.. hat pl hogy a siros kis sracbol fulltáp hero lesz és ugyse hal meg hiaba probaljak beadni , meg hogy az oriasok emberekböl lettek ez mar akk sejthetö volt amikor harc közbe csak ugy eltünt az orias a falnál stb
Nem azt mondom hogy rossz az anime csak kicsit finomabb modszerekkel meg kevesebb sablonnal vegig jo lehetett vna, habar akinek ez nem jön le egyböl az biztos elvezni tudja a pofatlan sok filler ellenére is...
Ez olyan mint pl amikor anno a harry pottert hypoltak a tizenevesek mondvan hogy micsoda alapmü meg stb holott fogalmuk sem volt a valodi irodalomrol... és persze a maga kategoriajaban biztosan nem rossz az sem de azert illö hogy megtanuljuk helyükön kezelni a dolgokat.Ja igen en egyben estem neki lehet azer jöttek le hamarabb bizonyos dolgok..igazabol ha hetenkent kellett vna varni a reszekre a szünetek miatt lehet kevesebb elvarasom lett vna
Ezzel szemben es leszedtem 25 reszt es nekialltam hogy megnezzem mi is ez amit annyira istenitenek sokan..tehat volt elvarasom böven..dehat amilyen jol indult az alapötlettel ugy fulladt hamar unalomba, a sablonokbol igazabol mindet lattam mar valahol mashol szebben jobban kivitelezve...nagyon jo lett vna az alapötlet de mas studiora kellett vna bizni a megvalositast mert ez igy elég üres volt.[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest