Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali médialejátszót?
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
SPOILER
Ja hogy az.. hat pl hogy a siros kis sracbol fulltáp hero lesz és ugyse hal meg hiaba probaljak beadni , meg hogy az oriasok emberekböl lettek ez mar akk sejthetö volt amikor harc közbe csak ugy eltünt az orias a falnál stb
Nem azt mondom hogy rossz az anime csak kicsit finomabb modszerekkel meg kevesebb sablonnal vegig jo lehetett vna, habar akinek ez nem jön le egyböl az biztos elvezni tudja a pofatlan sok filler ellenére is...
Ez olyan mint pl amikor anno a harry pottert hypoltak a tizenevesek mondvan hogy micsoda alapmü meg stb holott fogalmuk sem volt a valodi irodalomrol... és persze a maga kategoriajaban biztosan nem rossz az sem de azert illö hogy megtanuljuk helyükön kezelni a dolgokat.Ja igen en egyben estem neki lehet azer jöttek le hamarabb bizonyos dolgok..igazabol ha hetenkent kellett vna varni a reszekre a szünetek miatt lehet kevesebb elvarasom lett vna
Ezzel szemben es leszedtem 25 reszt es nekialltam hogy megnezzem mi is ez amit annyira istenitenek sokan..tehat volt elvarasom böven..dehat amilyen jol indult az alapötlettel ugy fulladt hamar unalomba, a sablonokbol igazabol mindet lattam mar valahol mashol szebben jobban kivitelezve...nagyon jo lett vna az alapötlet de mas studiora kellett vna bizni a megvalositast mert ez igy elég üres volt.[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest