Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
"Ha ismérnéd a K8/K10 alapú procikat akkor tudnád hogy nem sok vizet zavar esetükben az L2 cache mérete."
Látod épp ez az, ezért mondom, hogy az eddigi infók alapján, utca embere szemével. Habár jómagam kicsit tájékozottab vagyok, de mindent én sem tudhatok sajnálom.
Ezért kell egy teszt, aminek az eredményeiből a paraszt is megérti, hogy nem az L2 mérete számít (feltéve, hogy tényleg így alakul ez majd ezen chip esetében)."Hát, ez tulajdonképpen egy lebutított K8 lesz. Ne is olvass ilyeneket, még véletlenül kinyílna a szemed."
Valójában inkább csukottabb szemmel járnék, szerintem épeszű ember nem támaszkodik puszta emuláció / imitáció eredményeire, az egyetlen dolog ami számít az a valós termék teszteredménye.
-
shabbarulez
őstag
Ezt írtad pár hozzászólással korábban:
"Netán tudsz valamit arról hogy milyen fázisban tart jelenleg a project? Lehet hogy pár hét és már kint is lesz."És akkor még te jösz azzal hogy hülyeségeket álmodok össze. Ha valami sci-fi akkor ez a kijelentésed tutira az. Érdekes lenne visszanézni az elmúlt évek fórumos fejtegetéseit, kinek jöttek be jobban a jővőt firtató elképzelései. Szerintem jóval kevesebbet lőttem mellé, míg a te erősen elfogult AMD jóslataid igen soxor nem úgy alakultak ahogy szeretted volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest