Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arnyekxxx

veterán

válasz puttputt #171 üzenetére

Bőven előfordul, hogy egy szimpla böngészőváltás (értsd jól, kötelező frissítés) keresztbe vág egy komplett fejlesztési mechanizmust.

Ok, de itt nem erről van szó állítólag, hanem valami szociális foglalkoztatóról ahol az alkalmazottaknak megáll az élet, ha nem a desktopon levő word/excel/ie ikonra kell kattintania reggel 8-kor, hanem ugyanezekre az ikonokra miután reggel 8kor egyszer megnyomták az asztal csempét. Illetve már ez se lehet gond ebben a topikban, histzen a 8.1-ben már lehet gyárilag default az asztal.

Szóval továbbra se tiszta nekem, milyen munkaterület lehet az ahol a termelékenység rovására megy az, hogy nem átlátszó az ablakok kerete és szögletes a sarok.

(#182) Dyra

Számomra teljesen döbbenetes, hogy ezt mások nem látják.

Számomrta meg az a döbbenetes, hogy van akinek megáll az élet attól, ha ugyanazon a felületet ugyanazt kell csinálnia. Senkinek nem kell aktivan használnia a metro-t asztali gépen, el van az magányában akkor is ha kutya nem nyomja meg a win gombot.

Persze lehet, hogy én vagyok a szerencsés akinek az IT ellen beoltott szőke felesége képes volt 3 perc alatt átszoknia a 7-ről a nyolcra és a 4. percben már csak annyi volt neki a véleménye, hogy jé, ez mennyivel gyorsabb.

• Dr. Akula

félisten

válasz puttputt #173 üzenetére

"A Cég egyébként kijelentette, hogy hosszú, elhúzódó vizsgálat szükséges ahhoz/addig, míg kijelenti, hogy a Win8 alkalmas belső, céges felhasználásra. Ez már jelent valamit"
    Azt hogy a rajta futtatott programok kompatibilitását le kell ellenőrizni. Főleg a régebbiekét, pl.DOS-osak. De a 32 bit vs 64 bit is okozhat meglepetéseket. Ez nem az oprendszer minőségét tükrözi, nem lehet minden szirszart évtizedekig támogatni.

Új hozzászólás Aktív témák