- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egységsugarú usernek kb. mindegy, hogy hogy néznek ki az ablakok. Neki ez nem dizájn, nem is érdekli.
A Linuxos XGL ablakkezelők legtöbb effektje is csak poén, otthoni desktopon jók is, de munkahelyen felesleges.
Az ablakokban levő tábláatok, amikkel dolgozni kell, sokal ocsmányabbak látványnak -
oO7
őstag
"Azért lásd be, hogy komoly termelékenységi visszaesést okoz ha a júzer napi nyolc órában a hányingerrel küszködik"
Szerintem inkább ne akarj olyan témában okoskodni, amiről láthatóan gőzöd sincs... én értem, hogy nagyon vagány dolog beállni a sorba és kántálni ezt a hányingeres szöveget, de ezzel csak magadat égeted... ha lenne bármilyen halvány kis fogalmad a szoftverergonómiáról és a különböző stílusirányzatok pszichológiai vonatkozásairól, akkor nem írnál ilyen marhaságot...
Hidd el, napi 8 órában sokkal megterhelőbb/idegesítőbb/fárasztóbb ugyanazokat - az amúgy tartalmilag jelentéktelen - dizájnelemeket bámulni, mint egy ilyen letisztult felületet...
Szerinted pl az iOS féle dizájn az szebb és jobb? A bőrhatású felület vagy a napbarnított, gyűrött sarkú papír, vagy a kötés a lap szélén? Egyszer-egyszer jól esik ránézni, mert szépnek tényleg szép, de hosszú távon semmi másra nem jó, mint, hogy elvonja a figyelmed a lényegi tartalomról. Ugyanez igaz az üveghatású, átlátszó keretre és a kis 3D hatású ikonokra...
Persze ez önmagában nem válasz arra, hogy pont az Aero-t miért tüntette el az MS, mert az a tartalmat pont nem nagyon érintette, hisz csak az ablakkeret volt... az egyszerűen nem illett a profilba... -
arnyekxxx
veterán
Azért lásd be, hogy komoly termelékenységi visszaesést okoz ha a júzer napi nyolc órában a hányingerrel küszködik.
Ezt ugye csak viccből irtad?
miért kellet egy megszokott, szubjektív szép dizájnelemet
leírtad a kulcsszó: szubjektív. Nekem pl. szubjektive hányiger giccs volt a vista/7 csicsája de szembe se jutott anno, hogy emiatt maradjak xp-n klasszik felülettel.
Nyiss már meg egy nem asztalra, superbar-ra pinelt programot a metro nélkül.
Mutass egy nem direkt w8metrora írt programot ami telepítéskor nem tesz ikont az asztalra. De ha mégis van ilyen, akkor a rendszergazda kiteszi az ikont az asztalra. Örülök, holyg segíthettem megoldani az évezred céges problémáját.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest