Új hozzászólás Aktív témák
-
Kront
tag
válasz
<Adamsky> #1748 üzenetére
Az infóm onnan van, hogy két hete napi szinten használom. Még nem jöttem rá, hogy a rosszul elhelyezett olvasó miatt van, hogy elrakáskor rálóg az ujjam és ezért jön elő rendszeresen kioldva a zsebemből, de tény, hogy naponta 2-3 alkalommal valakinek ír a zsebem egy sms-t vagy a Keep-ben keletkezett valami hülye krikszkrakszos jegyzet. Vagy "csak" a beállítások változtak meg a felső legördülő menüben: mondjuk, némára állt át a csörgés.
Üzemidő nekem nagyon jó, naponta egyszer töltöm 80%-ra, estére 40 alá ritkán megy. (nem játszom rajta) Éjszaka alatt csak 2%-ot merül. Ujjlenyomat olvasó 20-ból 19-szer felold, de amikor nem, az is azért van, mert hanyagul teszem oda. Szóval, az is hibátlan.
Van 1-2 apróság, ami zavar benne (pl. a környezeti fény érzékelője, ami a háttérvilágítást módosítja, elég vacak), de idáig bőven több a plusz, mint a mínusz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vallás
- LEGO klub
- Kompakt vízhűtés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest