- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kront
tag
válasz
<Adamsky> #1751 üzenetére
Azért nem teljesen van így, mert értesítő led híján nekem be van állítva, hogy felemelésre kapcsoljon be a képernyő, ha jött valami üzenet. (AOD-t nem akarok sem a fogyasztás, sem a beégés miatt.) Akkor meg hiába van lockolva, a beállítások lockolt képernyőn is működnek.
Ez persze az SMS írást még nem indokolja, de a beállítások módosulását igen. Amúgy zsebre rakáskor sajnos nagyon jó helyen (egy fogásra alkalmas mélyedésben) van a leolvasó, pláne RhinoShield tokban, elég könnyű bele tenyerelni.
-
Kront
tag
válasz
<Adamsky> #1748 üzenetére
Az infóm onnan van, hogy két hete napi szinten használom. Még nem jöttem rá, hogy a rosszul elhelyezett olvasó miatt van, hogy elrakáskor rálóg az ujjam és ezért jön elő rendszeresen kioldva a zsebemből, de tény, hogy naponta 2-3 alkalommal valakinek ír a zsebem egy sms-t vagy a Keep-ben keletkezett valami hülye krikszkrakszos jegyzet. Vagy "csak" a beállítások változtak meg a felső legördülő menüben: mondjuk, némára állt át a csörgés.
Üzemidő nekem nagyon jó, naponta egyszer töltöm 80%-ra, estére 40 alá ritkán megy. (nem játszom rajta) Éjszaka alatt csak 2%-ot merül. Ujjlenyomat olvasó 20-ból 19-szer felold, de amikor nem, az is azért van, mert hanyagul teszem oda. Szóval, az is hibátlan.
Van 1-2 apróság, ami zavar benne (pl. a környezeti fény érzékelője, ami a háttérvilágítást módosítja, elég vacak), de idáig bőven több a plusz, mint a mínusz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest