- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
kekkola #3865 üzenetére
Nálam ez van az oldalon:
"ZenFone Zoom’s ultra-thin 5mm metallic unibody is specially crafted for the unique 3x optical-zoom mechanism that channels professional DSLR camera."
De amúgy valóban, inkább csak egy keret, de azért merevíti a telót is.
Amúgy ahogy nézegetem a netet, lesz ebből egy "gyengébb" verzió, ami ZX550 néven gyakorlatilag a mostani ZE551ML zoomos megfelelője, és egy ZX551ML, ami a csúcs, az erősebb procival. Találtam egy oldalt, ahol a ZX550-nek nevezett cuccot 586 dodóért adják, és csak 2/16GB-os qHD-s. Na az nem óccó.
Habár Asus-hoz híven megint kezd átláthatatlanná válni a típuspaletta, szóval ezt addig nem kell készpénznek kezelni. Majd ha megjelenik, talán letisztul. -
Joe.36
addikt
válasz
kekkola #3665 üzenetére
Nekem szerencsére soha nem csinálta se tokkal se nélküle, nyáron vetten, tok és fólia csak most került rá, de minta most vettem volna, semmi kopás jele nincsen, nekem nagyon minőségi darabnak tűnik.
zolikaDB
Igen ez a telefon nagy erőssége,
az android rendszer egy egészen új élménye
, + erős, szép, minőségi, asus + intel, ( nem ma kezdték ) nagyon jó szoftveres támogatottság, ( jönnek a frissítések ) . És 100 alatt megkapod 2 év asus garanciával.
Remélem így is marad, mert akkor a többi NAGY gyártó bajban lesz....
-
Joe.36
addikt
válasz
kekkola #3499 üzenetére
Ha nem jön be a fólia, veszek rá üveget.
AzEgyetlen1
Az oldalon van fent jó pár kép, az nem jó ?
R4E/B
Köszönöm olvastam
Nekem annyira bejött ez a telefon, hogy gondoltam legyen a védelem is ASUS.... Csak nem lehet rossz...
Igen vannak ár eltérések, de itt nem olyan nagy a különbség, és holnapra itt van, és ha nem tetszik, ki se kell fizetnem, vissza adhatom.... 14 napig, gondolom a fóliára ez nem vonatkozik.... Csak ha bontatlan. -
e-newsee
addikt
válasz
kekkola #3214 üzenetére
Igen, szürke. Igazából két dolog között vacilláltam. Vagy megrendelem iPonról a feketét 117k-ért szállítással együtt, vagy másnap elmegyek az Euronicsba, és ott helyben (lakásomtól 500m-re) megveszem a szürkét 120-ért. Volt is készleten épp abban a boltban. Aztán úgy voltam vele, hogy délután ránézek iPonra, hátha olcsósult (vagy hogy mondják), elvégre hetek óta nem mozdult az ára, és pont új hónap van. És lám, lement mindkettő 112-re. Na így már rendeltem is a szürkét.
Szerdán délben a kezemben volt. Fóliázott, bontatlan dobozban, bubis borítékban, és kb. (nem hazudok) 5cm vastag bubis fóliába becsomagolva, körberagasztva 10 méter dobozragasztóval. Győztem róla még ollóval is levágni. -
viano
aktív tag
válasz
kekkola #3144 üzenetére
A linkből nem derül ki, hogy melyik készülékre gondolsz . . .
. . . egyébként úgy látom leginkább elfelejtheted az oldalon prezentált speckókat.Azt viszont megtudtam, hogy már nálunk is
kaphatóelőrendelhető a
ZenFone Selfie
(5,5" FHD IPS, Snapdragon 615, 3GB RAM, 32GB, 2× 13 Megapixel, 2× dual-tone LED-flash, 3000mAh, Dual SIM)
csak az ár is magyaros lett, 109 k.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest