- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Gyonyoru.
A Tegra 4 et szivesen latnam mar telefonban is[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Nigér
őstag
4. oldal lap alján az akksik teljesítményénél sztem a kilowattóra kicsit túlzás, nem csak Wh akart lenni...?
Amúgy jó teszt, harapós készülék, tetszik! -
satz18
őstag
Ez megint szépen sikeredett, de azért én előreláthatólag maradok a book 100-nál mert az mégse egy nagy telefon, hanem egy kis PC.
Amúgy pl egy NOVA3-at lehet ezen a kütyünk egér + billentyűzettel használni hamár van rajta tisztességes USB port?Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
margithid
veterán
Hát nem tudom ,de ezeknek a 160k-s androidos tableteknek be fog tenni majd a várhatóan 100k-ért kapható 10"-os atom meghajtású gépek.
350 euróért várható pl az ausus cucca, a toshiba várhatóan még olcsóbban jön (90k Huf kb).
Én várok ezekre inkább -
MrPetya19
addikt
Egy újabb használhatatlan 4.2-es tab, ,,sztereó" hangszórókkal.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
borbastomi
csendes tag
A kontrasztarány nem lett elszámolva? Nekem (laikusként) 1:2477-et dobott ki a számológép
-
fornettisuti
veterán
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
pulutodurumo
őstag
A kontrasztarány számolásánál valami hiba csúszott a rendszerbe nem? A Lumia 625 feketéje világosabb, a fehére meg halványabb, mégis jobb a kontrasztaránya. Vagy csak én gondolkodom rosszul?
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
MuzikJunkie
aktív tag
Nézzétek el nekem, de muszáj összehasonlítanom laptoppal ezt a kütyüt.
160k, meg tablet, meg kamera (korlátozottan használható) meg minden, de 180-ért kapok egy Aspire V3-at 4 GB VGA-val...
Ok az Acer laptop, nem kapod elő buszon (bár én az Asust sem venném elő sem buszon, sem utcán), mert nem ennyire hordozható, de milliószor több dologra használható, szóval nem értem, komolyan nem értem a 100k feletti tabletek létjogosultságát.Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
satz18
őstag
válasz MuzikJunkie #15 üzenetére
Agy kicsit többe került notebookban ez a felbontás. A samu megoldása 400k eleve. Már egy FHD kijelzős is 200 felett kezdődik. Egy mezei 1440p-s monitor magába 150k. Szóval van egy paraméter amiben ez azért jóval jobb. Nem mellesleg ebben a betűméret jól skálázódik felfele, ami a win8.1 ig nem megoldott probléma. Azaz jelenleg sem.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ütősnek tűnik az új Tegra. A segédmag biztos Cortex-A15?
<< Heimdal >>
-
tjb007
nagyúr
Ahhoz képest, hogy egy éve a fele ennyit nem tudó Transformer Pad Infinity több mint 200e forintba került (jó, mondjuk valahol érhető volt, az volt az első FHD tábla) ez a 160e forint egy nagyon jó ár, dokkoló nélkül meg még inkább. Nagyon jól sikerült az ASUS-nak belőnie az árat.
Mondjuk a Tegra 4 a jövőt nézve (itt most leginkább az OpenGL ES 3.0-ra gondolok) nem a lehető legjobb választás, de úgysem lesz ebből probléma, az NVIDIA eddig is "támogatta" a stúdiókat.(#17) Retekegér
Igen, biztos.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Teljesen egyetértek.
Számomra egy androidos tablet nem ér többet 40-50k-nál... -
Avicularia
veterán
Ezek szerint ugyanolyan gagyi recsegős a készülékház mint a tf300-ban
Hangszórót nem értem miért így erőltetik. Ha sztereó is, akkor is egy helyről jön a hang. Biztos nem volt hely a kijelző mellett elhelyezni őket mint a samsungnál.
Remélem az I/O sebesség hibát nem követték el megint, hogy belakva rendesen akadozik minden rajta.
Nekem nagyon nagy csalódás volt a tf300, most akarok másik tabletet venni helyette, de mind az asus garanciális hozzáállása, mind a tablet összeszerelési minősége miatt eszembe sem jut még egyszer ilyet venni.
Egy pozitív dolog, a frissítések példás gyorsasággal jönnek, nexusok után mindig a tf300 kapta meg legelőször a legfrissebb androidot. -
nemlehet
őstag
Ez azoknak jó akiknek fontos a hordothatóság és az üzemidő. Nincs olyan lapos ami 10-15 óra nyüstölést kibírna. Az ultrabookok mondjuk 5-6-ot bírnak csak azok meg kb 300k-ba fájnak. Nem sok a 10" de jobb mint a semmi. pl egyetemistáknak ez nagyon jó tud lenni. Jegyzetelés, ppt-k megnézése, böngészés, emulátorral mévg hf programokat is lehet futtatni de nem kell töltőt meg laptop táskát cipelni.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
b4zsi-
őstag
Nagyon kedvező ez az ár nyitásnak még dokkolóval is. Tetszik
-
satz18
őstag
Sztem az asus transformer book 100 is fog tudni menni 10 órát legalább, ha dokkolón van, és ennél a cuccnál könnyebb is ráadásul. Azon is lehet netezni, böngészni, szöveget szerkeszteni is, és bármilyen x86-os programot használni ami egyetemen kellhet. E mellett olcsóbb, de kisebb a felbontása. Játék szempontjából pedig azon múlik, hogy valakinek a droidos, valakinek a PCs játékok jönnek be.
[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
Ja bocs hülyeséget írtam annál nem lesz a dokkolóban aksi ha igaz, de még nincs hivatalosan bejelentve szóval még akár lehet is. Meg valszeg leszenk más atom z3740d-s tabok is amikbe lehet ugyan így 2 aksi és azok valszeg fogják tudni.
"A (dokkoló nélkül) 550 grammos gép 31 Wh-s akkumulátora 11 órás üzemidőt tesz lehetővé."
Ezt találtam így hirtelen.[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
Fura, hogy igazából nem lett hozzá mérve/viszonyítva az egyetlen egy igazi ellenfeléhez a Nexus 10-hez.
Árban és Kijelzőben is szoros ellenfelek. Persze sebességben már nem, de nem is 1 korcsoport.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Riuko
senior tag
Biztos csak én érzem, hogy egy kicsit elfogult a cikk.
Tegra csak sz.r lehet, értem én[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
Barto
aktív tag
válasz margithid #12 üzenetére
A 10'-es Toshiba szerintem 140.000 körül lesz.
Illetve itthon valahol láttam már neten hirdetve ennyiért.
Kint 119-120k körül mozog: [link]Szerk.: Csak azt nem tudom, hogy a supportja milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
margithid
veterán
Nem egy dologról beszélünk...
Én a win8as toshiba encore-ról beszélek, ami 90k körül elsz itthon.
É végén, jővő év elején jön billentyűzettel az asus 10"-os win8as tabletje.
Az állítólag kicsivel 100k felett lesz.
Valamelyi knap jött egy oylan hír, hogy lesznek 100$-os win8as táblagépek, de ezeket enm tudom komoylan venni. annyiér tmég androidosban is sz@rt kapunk -
Lomha 8V
addikt
Tényleg jól néz ki, de én sem egészen értem, hogy miért jobb egy ilyen, ennyi pénzért, mint egy normális laptop ugyanennyiért. Ez nem kötekedés, felőlem az veszi, aki akarja, engem nem zavar. De nem érzem, hogy ez olyan jól használható lenne, mint egy laptop.
-
Paul119
addikt
Es pl a laptopot majd hurcolaszod magaddal egesz nap ? elegge sokat utaztam anno 4-5orakat es volt hogy vinnem kellett magammal notit es hosszu tavon igen kenyelmetlen volt ( pedig az.csak 15 colos volt a qosmio x300al kozlekedni meg igen csak korulmenyes volt,taskat vadaszni hozza meg meg inkabb )
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Dr.Anonymus
addikt
csak fusson be minél hamarabb
már nagyon várom hogy lecsapjak ráoktóber 23-án jön a deadtrigger2, kíváncsi vagyok mit fog kihozni a tegra4ből
-
Csapoati
nagyúr
Attol fugg, mire hasznalod. Tartalomfogyasztasrajobb a tablet, tartalom keszitesere meg a noti, ugy altalaban. Ez a tablet szerintem iszonyat jo es az ara is korrekt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
Évek óta szinte mindig nálam van a 14" körüli laptopon (Dell Latitude E6400, IBM Thinkpad T60). Hátizsákban viszem feslem tűnik. Igaz van egy 7" tabletem de milyen meglepő azt is hátizsákban viszem van mikor ugyanabban (hát még ha 10-es lenne). Az sem tűnik fel. Cipelés szempontjából ha valaki puhány nyilván megterheli a 2 kiló körüli laptop, azonban nekem fel sem tűnik.
-
csakegyjoci
tag
Nagyon jól sikerült. Engem viszont az a majdnem 2cm széles keret zavar nagyon és az,hogy ha kicsit megmarkoljuk recseg a gép. A kijelző lehetne FHD, hamár Tegra 4 van benne. Simán tökéletes lenne
-
Lomha 8V
addikt
Nekem laptop cipelésben nem tudsz újat mondani, évekig hordtam magammal egy Albacomp Activa Mobil Classik-ot. Na, annak van súlya! Nem hiszem, hogy kisebb kényelmetlenség lenne ezt a billentyűs tabot cipelni.
Ui:Jelenleg is az említett Albacomp-ról írok, mert sosem fogok megválni tőle, öreg mint az országút, mégis hibátlanul működik.
-
planbmokus
senior tag
válasz csakegyjoci #42 üzenetére
Az FHD-ért tényleg kár, szerintem azzal is röccenés-mentesen vinné a Tegra 4...
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz planbmokus #45 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
vipnolf
aktív tag
-
Riuko
senior tag
Úgy értettem, hogy ha ez egy Samsung cucc lenne, akkor ódákat zengenének róla,
ez így viszont csak egy jó erős hardver......persze lehet, hogy csak én vagyok frusztrált ebben a "samu" világban.[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
Hobbbyt
őstag
Jaah, hát ebből a szempontból tényleg elég.. snassz.. olyan.. vontatott lett a cikk. De ha belegondolnunk, semmi újat nem is tud a tab. A kijelzőben van már ilyen (nexus 10) hardverben már van ilyen (pont tegra 4 nincs, de hasonló erős cucc igen a csúcs telefonokban) A dokkolós cucc se új már. Szóval nagyon nagy meglepődés nincs..
Kár a monó hangszóróért és a vastag káváért.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest