- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Valami fekete közeleg…
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eltűnt a fél internet!
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patens
csendes tag
Köszi, részsiker.
A gépházban továbbra sem tudom behozni az adatokat, részletes leírást, a frissítések állapotát, viszont bekapcsolásnál már nem fogad a kezdőképernyő azzal, hogy "fontos Windows frissítések elérhetők, kérjük telepítse a Gépházban". Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire jelenti azt, hogy fent vannak a legfrissebbek, de ez van.Más:
szokta valaki Sony Bravia TV-n használni a T100-at? Az én EX640-em nem igazán tudja jól megjeleníteni a T100 képét,
a) vagy összehúzza középre, és nem max. felbontáson adja be, vagy
b) 1080-ban teljesen "kilóg" a TV képernyőjéből. Pl. nem látom a tálca sarkait.Philips TV-n jól megy, ott mondjuk 720p a maximum, de szerintem többen közületek gond nélkül használják 1080-as TV-n. Szóval, van olyan, aki Sony-n használja FullHD-ben?
-
The Exiled
tag
Suli miatt bepróálkoztam rajta egy ubuntuval, de halott ügy volt. Mivel nem mertem letarolni a beépített tárhelyet, a 64gb-os sd kártyára akartam ráerőszakolni, félúton elkezdett I/O hibákat dobálni a 3-4 kísrélet meg live rendszeres szarakodás után feladtam. Bár még mindig tervezek valahogy rá egy svájci bicska rendszert win10+ubuntu+androiddal ^^"
-
törölt tag
Én is többször jártam így. De nem kellett újratelepíteni. Az Asus érintőképernyős alkalmazását (most nem emlékszem a nevére) kikapcsoltam újraindítottam és működött. Bár ha még egyszer így járok, szerintem elviszem szervízbe. Arra tippelek, hogy a Sacred 2-vel együtt felrakott Nvidia Physx driver (amit a Steam minden indításkor telepít) meg a Sacred 2 csinálja bár nem egyértelmű az összefüggés. Viszont tényleg nagyon idegesítő. Pláne, ha nem lenne hozzá billentyűzet, nem is tudnád használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobil flották
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- MSI Stealth A16 AI+A3XWHG Copilot+PC/OLED 16 240Hz/RTX 5070 Ti/Ryzen AI 9 HX 370/AI optimalizált
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti
- Hp Elitebook 840 G1 14'' - I5 4310U 2.00GHZ 8 Gb - 256Gb
- Lenovo Thinkpad L580 15,6" FHD - I5 8350U - 8Gb - 256 Gb
- Hp Probook 640 G4 - I5 7300U - 32Gb rammal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A gépházban továbbra sem tudom behozni az adatokat, részletes leírást, a frissítések állapotát, viszont bekapcsolásnál már nem fogad a kezdőképernyő azzal, hogy "fontos Windows frissítések elérhetők, kérjük telepítse a Gépházban". Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire jelenti azt, hogy fent vannak a legfrissebbek, de ez van.