Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - OLED TV topic
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Apple asztali gépek
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple MacBook
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

Darko_addict
őstag
Ma vettem egy használtat helybeli eladótól. TA verzió, 64+64GB-os. Néztem a papírjait, az eredetileg vásárolt darabnak az alaplapja halt meg, aztán küldtek egy újat. Hihetetlen, hogy még az újtól is kell tartani. Eddig alapvetően szerencsés vagyok, mert habár nagyon sok elektronikai cuccot használok, sosem kellett szervizbe küldjek semmit. Kivéve egy áramcsapott XBOX-ot...

Asztali PC Windows-ról hogy tudom elérni a fájlrendszerét? Szeretnék tölteni rá cuccokat. Androidjaim voltak, ezt is rákötöttem USB-vel, aztán vártam, hogy történjen valami, majd leesett... LOL.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
		- Battlefield 6
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Xbox Series X|S
 - OLED TV topic
 - iPhone topik
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Tesla topik
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - További aktív témák...

Új fizetett hirdetések
	- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
 - BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
 - Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest