Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert07
aktív tag
A hutes is rendesen beleszol. Egy Surface Pro 3-ban van egy 15W-os 4300U. Ez turboval fel tud menni 21W-ig, de csak addig, amig el nem eri a 80°C-ot, es akkor visszamegy olyan 8-10W korulre, meg aktiv hutessel is. Ez olyan 1.6-1.8Ghz-et jelent maximum. Es azert nem olyan rossz a hutese, mert a femhaz jol elvezeti a meleget, plusz meg ott van a ventillator is. Es meg ez is keves. Ahhoz, hogy a 15W-ot tudja tartani, mar sugarhajtomu kellene 1cm-es vastagsag alatt.
-
Robert07
aktív tag
#4 Erahurka:
Pontosan. Az azert meg nyaron se megy le 1.5-1.7Ghz ala. Es azt sem tudom, hogy errol is miert hagytak le a normal USB-t. Ha hirtelen akarok hasznalni egy pendrive-ot, valamit lemasolni rola, akkor mindig tartsak magamnal egy atalakitot? Tudom, ezt mar sokan megmondtak, es tudom, hogy ez a jovo, de nem varhatom el mindenkitol, hogy type-c-s pendrivval saladgaljon csak azert, hogy ezzel is kompatibilis legyen. Meg egy par evig nem. Es az atalakito sem draga, viszont mindig arra figyelni, hogy akkor nalam legyen, na az egy ido utan idegesito tud lenni. A masik dolog meg az, hogy akkor mar egyszerre ket dolgot is lehetne hasznalni, ami meg kulon jo lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest