Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorro(hun)
tag
Szóval ahogy látom elég sok embernek van tapasztalata (főleg rossz) az Asus support-jával kapcsolatban.El mondánék most én is két story-t:
1. Néhány éve vásároltam az asztali gépembe egy P4B lapot (P845-ös, S478-as) aki még emlékszik... Egyik nap kapcsolnám be a gépet semmi. Gondoltam biztos csak áramtalanítom és resetelem a Biost és majd Post-olni fog, de ismét semmi. Előző este csak simán kikapcsoltam (semmi füst , semmi lángolás...) Gép felpakol hátamra (4. emeleten lakom lift nélkül) elvisz számítógépboltba. Ott megállapították, hogy meghalt a lap. Garban cserélték. Állítólag ez a típus kb. 1-évet bírt átlagban. Nálam ez a 10. vagy 11 hónap lehetett. Később ezt a gépet eladtam és az új lap is kb. ugyanennyi idő után megadta mágát az új tulajnál...
2. Jelenlegi notebook-om egy AsusK50AB egy ideje vacakolt. A problémáim a hangszórókkal és az optikai egységgel adódtak. Előző (szerintem) túl halk, pedig a párom Compaq gépében is ugyanaz a márka van és az jóval hangosabb, utóbbi pedig nagyon válogatós lett a lemezekre: írni egyet sem akart , olvasni pedig az esetek nagy többségében nem.
Döntöttem. Garanciális javítás. Futárral felküldtem a gépet és a következő nap hívnak, hogy az optikai egységet kicserélték , de a hagszóróknak nincs semmi baja szerintük, továbbá tájékoztattak, hogy ne használjak virtuális meghajtót Win7 64bit alatt és hogy csak a support oldalon lévő meghajtókat használjam. Ehhez képest felraktak egy olyan Bios verziót, amit még a net-en való hosszas keresés után találtam csak meg és nem szerepel a support oldalon sem a felsorolásban... (K50AB 222 Bios)
A javítás egyébként sikeresnek mondható. Persze nem értem, hogy miért ajánlanak valami olyat, amit már hosszú hónapok óta nem frissítenek és miért használnak olyan software-t amit az átlagfelhasználók nem érhetnek el?
Elnézést, hogyha túl hosszúra nyújtottam a hozzászólásomat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amíg működik, nincs sok probléma, de mi történik akkor amikor egy garanciális eszközük elromlik?
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 2027.11 ig alza gari
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest